ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε την ανατροπή και κέρδισε τα Λιβάδια ο Αστέρας

0

Ο Αστέρας Ρεθύμνου ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι της εξ αναβολής 17ης αγωνιστικής αφού κέρδισε με ανατροπή  2-1 τα Λιβάδια με σκόρερ τους Μερτίρι και Ρότζεν. 

Έτσι ο Αστέρας διατηρήθηκε στην 2η θέση, -4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ερμή και ελπίζει ακόμα στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη τα Λιβάδια έπεσαν στην 6η θέση αφού ο Άρης κέρδισε με 1-3 μέσα στο Πέραμα. 

Στο πρώτο ημίχρονο τα Λιβάδια αιφνιδίασαν τον Αστέρα, με τον Δημήτρη Χνάρη να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής στο 5ο λεπτό, βάζοντας έτσι τους φιλοξενούμενους μπροστά. 

Ο Αστέρας ανέβαζε την απόδοση του, έχανε ευκαιρίες με την μεγαλύτερη να είναι στο 32' με τον Ρότζεν ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του Βάμβουκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας πέτυχε την ανατροπή με τον Δασκαλάκη να "σερβίρει " στον Μερτίρι ο οποίος και ισοφάρισε και στη συνέχεια ο Ρότζεν μετά από σέντρα του Γύπαρη ολοκλήρωσε την ανατροπή. 

Επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Ρεθυμνιακό ενώ τα Λιβάδια έχουν ρεπό.

Ο αγώνας:

Στο 5ο λεπτό έγινε λάθος στο κέντρο, η μπάλα έφτασε στον Δημήτρη Χνάρη και εκείνος με ένα δυνατό φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Παπαδάκη για το 0-1.

Στο 9' ο Ρότζεν εκτέλεσε απευθείας κόρνερ, αλλά ο Βάμβουκας έδιωξε με γροθιές.

Φάουλ σε καλό σημείο για τον Αστέρα στο 32', ο Ρότζεν ανέλαβε την εκτέλεση όμως σημάδεψε το δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης πήγε για να βάλει γκολ αλλά ο Βάμβουκας και πάλι με γροθιές απέκρουσε.

Ο Χνάρης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Παπαδάκη στο 40' αλλά έστειλε μπάλα άουτ.

Ο Μερτίρι εκτέλεσε κόρνερ στις καθυστερήσεις, ο Μαραθιανός πήρε την κεφαλιά αλλά εκείνη πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 55' ο Ρότζεν έβγαλε την σέντρα, ο Δασκαλάκης έπεσε στην μπάλα, την μοίρασε στον Μερτίρι και εκείνος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Μερτίρι στο 60' με αριστερό προσπάθησε να σκοράρει, ο Βάμβουκας μπλόκαρε εύκολα.

Ο Γύπαρης στο 62' έβγαλε τη σέντρα και ο Ρότζεν αφού κοντρολαρε και γύρισε, με αριστερό σουτ έκανε το 2-1.

Στο 71ο λεπτό ο Ρότζεν κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Βάμβουκας έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου ( Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Δασκαλάκης, Μαραθιανός, Αντωνόπουλος, Γύπαρης, Σιόρε, Νεμπιάι( 45' Χριστουλάκης) Κλειδής, Ρότζεν, Βασιλείου(87' Μιχαηλίδης), Μερτίρι(93' Γερωνυμάκης)

ΑΟ Λιβάδια (Μαρής): Βάμβουκας, Ζερβός, Μυρθιανός, Χνάρης Γρ., Μαρής, Κουγιουμούτζης, Σωπασής(56' ΚουγιουμούτζηςΕμ.), Κωστάκης, Χνάρης Δ., Καλυβιανάκης, Σωπασουδάκης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ