ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε και πλέον δυσκολεύουν όλα για την Επισκοπή

0

Την ήττα γνώρισε πριν από λίγο η επισκοπή στο γήπεδο Γάλλου “Παύλος Βαρδινογιάννης” από τον ΟΦΙεράπετρας με 0-3 και πλέον η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει παρά πολύ

Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν 0-0 αλλά στο δεύτερο τα γκολ Ίτσιου, Βουό και Μίλερ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Με αυτή τη νίκη ο ΟΦΙ είναι στην 3η θέση με 24 βαθμούς ενώ η επισκοπή στην πρωτελευταία θέση. 

Ο αγώνας:

Στο 8′ ο Μίλερ σούταρε από καλή θέση καιλίγο πλάγια για να μπλοκάρει ο Ψαρράς με διπλή προσπάθεια.

Στο 20′ το σουτ του Ντέτλερ ήταν συρτό με τον Ψαρρά να μπλοκάρει.

Στο 21′ από την ωραία ενέργεια και τη σέντρα του Κούτσια, ο Βουκελάτος έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικούς και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 22′ ο Ψαρρας με έγκαιρη όσο και καίρια έξοδο έδιωξε μπροστά από τα πόδια του Μίλερ.

Στο 30′ από το κόρνερ του Σκεντεράι, ο Βουκελάτος έπιασε την κεφαλιά και ο Μηλιώτης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 31′ ο Κεφαλας έπιασε την κεφαλιά και ο Κυρίτσης έδιωξε καταπληκτικά σε κόρνερ.

Στο 35′ από τη σόλο ενέργεια (διέσχισε περί τα 40 μέτρα) και το σουτ του Βουκελάτου στο 35′, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ

Στο 37′ ο Εμπουέλε σούταρε δυνατά στην αγκαλιά του Κυρίτση.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΙ στο 45′ με το σουτ του Μηλιώτη που απέκρουσε ο Ψαρράς με τα πόδια. Στην επαναφορά ο Μίλερ επιχείρησε να σκοράρει όμως ο Κεφαλάς αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 50′ ο Μίλερ έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Ψαρρά.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 68′ συνέβη μια πολύ “στραβή” φάση για την ομάδα μας έπειτα από κερδισμένο κόρνερ του ΟΦΙ. Ο Ντέτλερ σούταρε, η μπάλα κόντραρε και με νέο σουτ ο Ίτσιος έστειλε τη μπάλα εκ νέου σε σώματα, ο Ψαρράς αν και αιφνιδιάστηκε απέκρουσε όμως κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας μας.

 

ΓΚΟΛ! 0-2: Στο 73′ ο ΟΦΙ πέτυχε και δεύτερο τέρμα όταν ο Μηλιώτης έκανε μια πολύ όμορφη ενέργεια και σούταρε από την περιοχή, ο Ψαρράς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Βουό με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 75′ ο Μηλιώτης μπήκε διαγώνια μέσα στην περιοχή και με σουτ ανάγκασε τον Ψαρρά σε υπέροχη απόκρουση.

ΓΚΟΛ! 0-3: Στο 90′ ο Μίλερ αφού κατέβασε τη μπάλα, έπιασε ένα ευθύβολο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ του Ψαρρά που πετάχτηκε δίχως να ακουμπήσει τη μπάλα.

Διαιτητής: Τσατσουλής (Αθηνών), Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Νάστος (Πρέβεζας-Λευκάδας). 4ος Ανδρικόπουλος. Παρατηρητής Φουκάκης (Ηρακλείου).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Πολίτης, Κούτσιας, Νταμπίζας (70′ Τζωρτζινάκης), Κεφαλάς, Σκεντεράι, Κώτσιος, Εμπουέλε (85′ Αραμπατζής), Βουκελάτος (82′ Τσιλεδάκης), Κρίκλοου (85′ Μπερικάκης), Σταθόπουλος.

ΟΦΙ (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης Χρ., Στάμου, Ίτσιος, Ντέτλερ (86′ Ζήσης), Χορνομάζ, Κατάλντι (78′ Καλλιτσουνάκης), Μηλιώτης (78′ Καραμπέτσος), Μίλερ (67′ Κόπερβιλ), Βουό, Μπλάνκο (86′ Παπαδάκης).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ