ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το "δεξί" στο 2023 η ΡΕΑ

0

Με… το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2023 η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών, επικρατώντας με 2-0 του Λεοντικού Κηφισιάς στη Σοχώρα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα σημείωσε την 5η επιτυχία της και πλέον φιγουράρει μόνη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δείχνοντας πως δεν επηρεάστηκε από τη μεγάλη διακοπή, λόγω των εορτών. Οι παίκτριες μας ήλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα, ενώ θα μπορούσαν να σημειώσουν και άλλα τέρματα, που θα έκαναν πιο έυκολο το έργο τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο α’ μέρος, η Ρ.Ε.Α. κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια, με την Μαρκουτσά να σημαδεύει το δοκάρι (7) έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ η προσπάθεια της Εράσο είχε την ίδια κατάληξη στο 21ο λεπτό. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του α’ μέρους, με την ομάδα μας να ψάχνει ένα γρήγορο γκολ στη συνέχεια, ώστε να αποβάλλουν το άγχος του αποτελέσματος. Τελικά, μόλις στο 1ο λεπτό του β’ μέρους, η Δαφέρμου βρήκε με υπέροχη κάθετη την Μπετανκούρ, η οποία πλάσαρε σωστά τη Δημητροπούλου για το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε η Κουτρή στο 93’, έπειτα από παράλληλη πάσα της Βορριά.

Την επόμενη αγωνιστική (7η), η Ρ.Ε.Α. θα φιλοξενηθεί από τον Οδυσσέα, θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και την παραμονή στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου.

Ο αγώνας:

1’ Σουτ της Μπετανκούρ μπλοκάρει η Δημητροπούλου.

3’ Η Μπετανκούρ κάνει την κούρσα από αριστερά, έβγαλε τη συρτή σέντρα, με τις Κουτρή και Μανωλίτση να μην μπορούν να προλαβαίνουν την μπάλα στα δίχτυα.

7’ Η Μαρκουτσά εκτέλεσε το κόρνερ, αναγκάζοντας την τερματοφύλακα να αποκρούσει και την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι.

10’ Σέντρα της Εράσο, με τη Μανωλίτση να σουτάρει από πλάγια θέση και την άμυνα να αποκρούει πριν περάσει τη γραμμή.

19’ Η Μαρκουτσά βγάζει εκπληκτική μπαλιά στην Μπετανκούρ, η οποία δεν μπορεί να κάνει το κοντρόλ και να βγει σε τετ α τετ.

21’ Η Εράσο επιχείρησε τη σέντρα από αριστερά, με την μπάλα να προσκρούει στο δεξί δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

24’ Από κόρνερ της Μαρκουτσά, η Χατζηγιαννίδου πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

24’ Η Κοτσάκι σουτάρει από τα 25 μέτρα, με τη Δημητροπούλου να εκτινάσσεται στη γωνία της παραχωρώντας κόρνερ.

39’ Η Χατζηγιαννίδου έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

45’ Σουτ της Μαρκουτσά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

46’ Πανέμορφη κάθετη πάσα της Δαφέρμου, με την Μπετανκούρ να πλασάρει ιδανικά για το 1-0.

58’ Η Τζουτζουράκη εκτέλεσε το φάουλ απευθείας, με την Κούντου να αποκρούει σε κόρνερ.

72’ Η Δαφέρμου σούταρε από μακριά, με την μπάλα να περνάει άουτ.

74’ Η Μαρκουτσά θέλησε να κρεμάσει τη Δημητροπούλου από μακριά, με την τελευταία να απομακρύνει σωτήρια σε κόρνερ.

83’ Η Παπαϊωάννου σουτάρει έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

90’ Η Παθιακάκη σουτάρει μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

93’ Η Βορριά έβγαλε την παράλληλη, με την Κουτρή να σουτάρει εύστοχα για το 2-0.

Ρ.Ε.Α. (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Κούντου, Κοτσάκι, Σμιλίκοβιτς, Βορριά, Δαφέρμου (87’ Κιαχίδου), Μπετανκούρ, Μαρκουτσά (80’ Καραμουσαδάκη), Μανωλίτση (46’ Κελαϊδή), Κουτρή, Εράσο, Χατζηγιαννίδου.

Λεοντικός Κ. (Θ. Ζυγούρης): Δημητροπούλου, Κωστάκη, Γκουφά, Γιαννούτσου, Μαραγκουδάκη (82’ Πουλιάση), Μοίρα, Παπαϊωάννου, Τζουτζουράκη, Θεοδωράκη, Ντάτη, Κατσούλη (68’ Παθιακάκη).

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ