ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισε και παρέμεινε πρώτη η ΡΕΑ

0

Νικηφόρα συνεχίζει την πορεία της στα «σαλόνια» της Women’s Football League η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών, κερδίζοντας με 3-0 τη Δόξα Πηγαδακίων για την 3η αγωνιστική.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο γήπεδο της Σοχώρας, συνοδεύοντας το με ακόμα μία επιτυχία, ευχαριστώντας τον κόσμο που έδωσε δυναμικό «παρών» και χειροκρότησε την προσπάθεια των κοριτσιών.

Απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου, αυτή τη φορά χωρίς «συγκάτοικο».

Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό η Μαρκουτσά με υπέροχη εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ενώ στο 26’ η Βορριά με όμορφη προσπάθεια από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και με άψογο πλασέ έγραψε το 2-0, το οποίο ήταν το σκορ του α’ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι, με τη ΡΕΑ να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό και τη Μαρκουτσά στο 56’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με το 2ο προσωπικό της τέρμα. Οι παίκτριες μας πίεσαν για να πετύχουν και άλλα τέρματα, αλλά η Ζαφειροπούλου κατάφερε να αποκρούσει κάθε προσπάθεια.
Την επόμενη αγωνιστική (11/12), η ΡΕΑ θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη εκτός έδρας, στο ντέρμπι του Ομίλου.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:
2’ Η Μαρκουτσά εκτέλεσε το κόρνερ, με την Χατζηγιαννίδου να πιάνει την κεφαλιά, η τερματοφύλακας να αποκρούει και στην επαναφορά η Μανωλίτση αστόχησε στην προβολή που έκανε.
12’ Η Μαρκουτσά με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά έγραψε το 1-0.
18’ Η Μπετανκούρ έκανε το μακρινό σουτ, με την Ζαφειροπούλου να αποκρούει.
19’ Η Μπετανκούρ βρέθηκε σε τετ α τετ αλλά την πρόλαβε η αντίπαλος τερματοφύλακας.
26’ Η Βορριά με ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.
36’ Η Κουτρή δεν πρόλαβε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
40’ Η Παράσχη έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ, με την Κούντου να αποκρούει σε κόρνερ.
54’ Η Μαρκουτσά έκανε την επικίνδυνη παράλληλη συρτή σέντρα, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
56’ Η Μαρκουτσά με σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 3-0.
68’ Υπέροχος συνδυασμός Μαρκουτσά και Μπετανκούρ, με την τελευταία να μπαίνει στην περιοχή αλλά να αστοχεί στο σουτ που επιχείρησε.
71’ Η Κουτρή επιχείρησε το μακρινό σουτ με την Ζαφειροπούλου να μπλοκάρει.
78’ Η Βορριά έβγαλε μόνη της την Μπετανκούρ, με την τελευταία να προσπαθεί να κρεμάσει την Λομποτέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
80’ Η Κουτρή σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η Λομποτέση μπλόκαρε.
82’ Η Κιαχίδου με ατομική προσπάθεια έξω από την περιοχή έπιασε το σουτ, με την Ζαφειροπούλου να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ.
83’ Η Κουτρή έκανε τη σέντρα από αριστερά, με την Κοτσάκι να κάνει την προβολή, αλλά η μπάλα να μην της κάνει το χατίρι, περνώντας άουτ.
87’ Η Παπακωνσταντή από κοντά έπιασε την κεφαλιά, αλλά η Ζαφειροπούλου μπλόκαρε.
90’ Η Αλεξάκη σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
ΡΕΑ (Κυριακόπουλος – Πλατής): Κούντου, Σμιλίκοβιτς, Χατζηγιαννίδου, Βορριά, Κιαχίδου, Μαρκουτσά, Εράσο (80’ Παπακωνσταντή), Κοτσάκι, Κουτρή, Μπετανκούρ (90’ Αλεξάκη), Μανωλίτση (46’ Καραμουσαδάκη).
Δόξα Πηγαδακίων (Α. Γκούσκος): Ζαφειροπούλου, Λομποτέση (85’ Χαϊκάλη), Πίλικα (85’ Τσουκαλά), Πότσιου, Ζάγκλη, Μπιρίτη, Κεφαλά, Γεωργακοπούλου, Πλεξίδα (79’ Νταή), Παράσχη (58’ Ρακίπη), Χρυσανθακοπούλου (58’ Μάλκοβα).

ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΩΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ S/M ΒΙΓΛΙΡΑΚΗΣ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Γευσήνους και με τη στήριξη του S/M Βιγλιράκης (έναντι Νοσοκομείου), πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος το κοινωνικό πρόγραμμα στο γήπεδο της Σοχώρας.
Στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στη Δόξα Πηγαδακίων έγινε η κλήρωση, όπου 2 τυχεροί (ένας κάτοχος κάρτας μέλους και ένας φοιτητής) παρέλαβαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 40 ευρώ, τις οποίες θα εξαργυρώσουν στο S/M. Βιγλιράκης. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι 3065 & 4005 (από 20 ευρώ).

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο σημερινός αγώνας της Ρ.Ε.Α. ήταν αφιερωμένος στην εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, στο πλαίσιο του κοινωνικού μας προγράμματος και τη συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Ρεθύμνου.
Στη σημερινή αναμέτρηση μας τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του Κέντρου, όπου όλοι μαζί στήριξαν τον έμφυλο αγώνα της αντίστασης κατά της βίας.
(Το Κέντρο Συμβουλευτικής λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) από τις 8π.μ. έως τις 4 μ.μ.
Στεγάζεται στη Λεωφόρο Κουντουριώτη, αριθμ. 98, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2831056607, το e-mail: [email protected] και η σελίδα στο facebook: www.facebook.com/isotitavia.reth).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ