ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη νίκη για Πέραμα, έβγαλε ψυχή κόντρα στην Δόξα ο Ρεθυμνιακός

0

Στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΠΣΡ, ο Άρης υποδέχτηκε τον Αστέρα Περάματος, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-3. 

Ο Άρης προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ζότο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν γρήγορα στο 11' με τον Τουρνάκη. 

Αργότερα ο Βασιλείου έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Άρη, όμως στο 37' το Πέραμα ισοφάρισε ξανά με πέναλτι που εκτελέστηκε από τον Σκουλούδη. 

Το τελικό 2-3 έκανε στο 58ο λεπτό με αριστερό μονοκόμματο σουτ ο Παπαγιαννάκης. 

Έτσι το Πέραμα έφτασε στους 10 βαθμούς, έχοντας παίξει σε 3 δύσκολες έδρες με Δόξα Πλατανέ, Αστέρα Ρεθύμνου και Άρη. 

Από την άλλη ο Άρης γνώρισε την πρώτη του ήττα και έμεινε στους 9 βαθμούς, ενώ στο τέλος του αγώνα εκφράστηκαν παράπονα από τους γηπεδούχους για την διαιτησία. 

Στη Σοχωρα ο Ρεθυμνιακός φιλοξένησε την Δόξα Πλατανέ, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο ημίχρονο με 0-2, με τα γκολ του Σουμπασάκη στο 4ο λεπτό και του Δελήμπαση στο 31'. 

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65' Ε. Ματαραγκάσι μείωσε σε 1-2 και στο 86' ο Ματαραγκάσι κέρδισε πέναλτι από τον Αλέξη Δελήμπαση. Ο Χαλκιαδάκης ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε στον τελικό 2-2. 

Ο Ρεθυμνιακός μετά την ισοπαλία με τον Ερμή Ζωνιανών, όπου αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για 70 λεπτά, κατάφερε να πάρει άλλον έναν βαθμό, βγάζοντας για ακόμη ένα παιχνίδι πάθος και φτάνοντας στους 8 βαθμούς. 

Από την άλλη η Δόξα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα μεγάλο εκτός έδρας διπλό, και να τρέξει ένα μικρό σερί μετά την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Φοίνικα, και έτσι έφτασε στους 5 βαθμούς. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ