ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελευθερία Δαφέρμου:" Είμαστε έτοιμες να δώσουμε και την ψυχή μας"

0

Η Ρ.Ε.Α. είναι πανέτοιμη για το πρώτο «ταξίδι» της στη Women’s Football League, αντιμετωπίζοντας αύριο (15.00) τον ΟΦΗ στο γήπεδο του Αλμυρού.

Η ομάδα θα κάνει ντεμπούτο τη φετινή σεζόν, ελπίζοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μία δύσκολη έδρα. Επ’ αυτού μίλησε η αρχηγός, Ελευθερία Δαφέρμου, η οποία αναφέρθηκε αρχικά στην ανυπομονησία για την πρεμιέρα, τονίζοντας πως είναι έτοιμη, εκείνη και οι συμπαίκτριες της για να δώσουν και την ψυχή τους.

«Έφτασε η ώρα της αγωνιστικής δράσης. Το κλίμα είναι σαφώς γεμάτο θετικά συναισθήματα διότι επιστρέφουμε στο παιχνίδι που όλοι απολαμβάνουμε να ζούμε. Η αναμονή τράβηξε φέτος περισσότερο, αλλά ήρθε επιτέλους η στιγμή της αυλαίας. 

Δεν σκέφτομαι το αν είμαστε έτοιμες ή όχι. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους προπονητές μας. Έχουμε δουλέψει αρκετά όλο το διάστημα της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα. Βάζουμε καθημερινά στόχους και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο και όλοι μαζί προχωράμε για το καλύτερο δυνατό. Γι’ αυτό που σίγουρα μπορώ να πω, είναι ότι είμαστε έτοιμες να δώσουμε την ψυχή μας. Η μία για την άλλη, μια γροθιά».

Σχετικά με την αναμέτρηση, υπογράμμισε πως σημαντικό ρόλο θα παίξει η αποφασιστικότητα και η συγκέντρωση. «Θεωρώ ότι το παιχνίδι αυτό, όπως και όλα τα υπόλοιπα θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον και όχι απαραίτητα κάποιο φαβορί. Νομίζω ότι η μαχητικότητα και η δύναμη στον αγωνιστικό χώρο θα παίξουν τον μεγαλύτερο ρόλο. Ο στόχος για τη Κυριακή είναι η αποφασιστικότητα και η συγκέντρωση μας και φυσικά η νίκη».

Σχετικά με τον στόχο της ομάδας για τη φετινή σεζόν, σημείωσε πως είναι η ατομική και ομαδική εξέλιξη, σημειώνοντας πωε περιμένει ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό. «Νομίζω είναι νωρίς να μιλάμε για το αν θα είμαστε μια ακόμη καλύτερη ομάδα φέτος. Χρειάζεται πολύς χρόνος και πολλή δουλειά γενικά. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, ο ανταγωνισμός αυξάνεται γρηγορότερα πλέον. Αυτό όμως παράλληλα αφήνει και την αίσθηση ότι όλα είναι δυνατά για οποιαδήποτε ομάδα.

Ο στόχος για φέτος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται ποδοσφαιρικά, ως αθλήτριες, ως συμπαίκτριες, ως προσωπικότητες. Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους ξεκινάει άλλο ένα όμορφο ταξίδι. Θέλουμε να το ζήσουμε στο μέγιστο. Εύχομαι στην ομάδα μου μια υγιή πορεία γεμάτη από προσωπικές και συλλογικές εμπειρίες και σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο!»

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ