ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ν. Κυριακόπουλος: "Περιμένουμε ένα δύσκολο και δυνατό ματς"

0

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στην Women’s Football League. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 15.00, θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Αλμυρού από τον ΟΦΗ, με στόχο ένα ιδανικό ξεκίνημα που θα δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κυριακόπουλος, μίλησε για αυτήν την πρεμιέρα, την οποία χαρακτήρισε δύσκολη, ενώ σημείωσε πως η ομάδα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

«Θεωρώ πως η ομάδα είναι έτοιμη και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βάσει των δεδομένων. Σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις σε αυτό το πρώτο παιχνίδι, καθώς όπως και εμείς, έτσι και ο ΟΦΗ έχει κάνει προσθήκες και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τη δυναμική καμίας ομάδας. Αναμφίβολα, περιμένουμε ένα δύσκολο και δυνατό ματς».

Επίσης, σε σχέση με το φετινό πρωτάθλημα υπογράμμισε:

«Προφανώς από 16 Οκτωβρίου που είχε οριστεί η έναρξη του πρωταθλήματος βάσει προκήρυξης, το να ξεκινάμε στις 20 μας βρίσκει να ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Μιλάμε για ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, σε σύγκριση με το περσινό που περιελάμβανε πολλές και μεγάλες διακοπές από αγώνα σε αγώνα. Αντίθετα, φέτος ξεκινάμε με 5 συνεχόμενα παιχνίδια βδομάδα τη βδομάδα. Αυτό διαφοροποιεί κάποια πράγματα και θα έχει σημασία για την κάθε ομάδα το βάθος που διαθέτει στο ρόστερ».

Αναφορικά με τη Ρ.Ε.Α. και το τι να περιμένουμε τη φετινή περίοδο, σημείωσε: «Εμείς σαν Ρ.Ε.Α. σίγουρα θέλουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να μαθαίνουμε πράγματα συνεχώς για να μπορούμε να στεκόμαστε στο γήπεδο, ανεξαρτήτως στιλ παιχνιδιού του αντιπάλου και να έχουμε και εμείς μία δική μας ποδοσφαιρική ταυτότητα. Από κει και πέρα, φέτος οι ομάδες είναι ενισχυμένες, βάσει των προσθηκών που έχουμε δει, με τον ανταγωνισμό να αναμένεται μεγάλος. Επίσης, ακόμα και για αυτούς που λέμε ότι δεν είναι δυνατοί, κανείς δεν τους έχει δει στο γήπεδο, οπότε πριν το σφύριγμα της Κυριακής ό,τι και να πούμε θα είναι μία απλή θεωρία».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (1η)

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

15.00 Λεοντικός – Οδυσσέας Μοσχάτου (Ν. Ερυθραίας – Κορωνιάς, αλεξοπούλου, Καρανδινάκη (Αν. Αττικής).

15.00 Εργοτέλης – Δόξα Πηγαδακίων (Μρτινέγκο – Πράνταλος, Σταθοπούλου, Παπαδιονυσίου (Αχαΐας).

15.00 ΟΦΗ – ΡΕΑ (Δ. Αλμυρού – Κυριακίδης, Σιγανός, Καφεσάκης (Λασιθίου).

15.30 Ολυμπιάδα Υμηττού – Τριάντων Ιαλυσού (Υμηττού – Γιαπίτζογλου, Τσαγανού, Θωμόπουλος (Δ. Αττικής).

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ