ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα στην Πάτρα για την επισκοπή

0

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα προηγήθηκε με τον Εμπουέλε στο 61' αλλά 7 λεπτά αργότερα ο  Λιποράσε ισοφάρισε ενώ στο 73ο λεπτό ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-1. 

Το ματς:

Στο 5′ το καλό σουτ του Κέριν έφυγε λίγο άουτ.

Στο 29′ από την προσπάθεια του Στεργίδη, ο Τσιάρας σούταρε μέσα από την περιοχή δυνατά αλλά άστοχα.

Στο 31′ η καλή προσπάθεια του Κέριν και το σουτ που έκανε, κοντραρίστηκε στα σώματα των αμυνομένων με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καλογεράκη.

Στο 35′ το δυνατό σουτ του Τσιάρα έδιωξε σε κόρνερ ο Καλογεράκης.

Ο Παπαδόπουλος είχε δυνατό σουτ στο 44′ αλλά άστοχο για λογαριασμό της Επισκοπής.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 0-1: Στο 61′, μετά την καταπληκτική ενέργεια του Βουκελάτου και το παράλληλο κόψιμο που έκανε στη μικρή περιοχή, ο επερχόμενος Εμπουέλε με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

ΓΚΟΛ! 1-1: Στο 68′ από το κόρνερ του Νιντίνιο, ο Τσιάρας κέρδισε την κεφαλιά και ο Λιποράσε με πολύ δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 2-1: Στο 73′ η Παναχαϊκή κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή με τον Κέριν να το εκτελεί και τον Λιποράσε να σουτάρει με το αριστερό και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Στο 90′ το δυνατό σουτ του Μυτίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μάνος Καλογεράκης.

Η διαιτησία: Ρηγόπουλος (Ηλείας). Βοηθοί: Κύριος – Τσούκας (Αρκαδίας). 4ος διαιτητής: Κόκκορης (Αρκαδίας). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν ο Χοβανισιάν, Κούτσιας, Εμπουέλε, Λάμτσε, Βουκελάτος, Παπαβασιλείου (Επισκοπή) και Αλεξόπουλος (Παναχαϊκή).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωσταντακόπουλος (65′ Λινάρδος), Μπουρλάκης (65′ Αλεξόπουλος), Τσιάρας, Κέριν (87′ Ρουγκάλας), Μυτίδης, Καρακλάιτς (46′ Νιντίνιο).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Πολίτης, Κούτσιας (91′ Αραμπατζής), Εμπουέλε, Σαμούρκασόβι (82′ Αμπαφού), Λάμτσε, Σταθόπουλος (58′ Βουκελάτος), Κεφαλάς, Σκεντεράι, Χοβανισιάν, Παπαδόπουλος Γ. (58′ Κρίκλοου).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ