ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεντάσφαιρος ο Ποσειδώνας κόντρα στο Σπήλι

0

Αναλυτικά τι αναφέρει ο Ποσειδώνας:

«Σαφώς βελτιωμένος σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης παρουσιάστηκε ο Ποσειδώνας Γερανίου ο οποίος επικράτησε με 5-0 του Σπηλίου στο γήπεδο Γερανίου το Σάββατο το απόγευμα με την Αγιοβασιλιώτικη ομάδα να παρατάσσεται στο ματς με αρκετές απουσίες.

Η ομάδα μας έδειξε ότι και σε τακτικό επίπεδο αλλά και από άποψη φυσικής κατάστασης μπαίνει μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο σε αγωνιστικούς ρυθμούς με αυτοματισμούς και όμορφες και δουλεμένες στην προετοιμασία συνεργασίες μεταξύ των παικτών και αυτό είναι ενθαρρυντικό εν’ όψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Οι Γερανιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και με διάθεση να πιέσουν από τα πρώτα λεπτά και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2’ με δυνατό σουτ του Ι.Κ. Σηφακάκη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Λίγο αργότερα στο 6’ ο Βλαστός είχε δοκάρι όμως στο 9’ από σέντρα του έμπειρου επιθετικού ο Ι.Σ. Σηφακάκης με κοντινή προβολή σημείωσε το 2-0.

Στο 12’ από κόρνερ του Βλαστού ο Ψαλιδάκης με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στην επανάληψη (παίχτηκαν δύο 40λεπτα) η ομάδα μας σκόραρε ακόμη δύο τέρματα στο 53’ με τον Γ.Ν. Νικολακάκη με εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος και στο 65’ από κόντρες που κέρδισε ο Ψαλιδάκης η μπάλα έφτασε στον Στέλικο ο οποίος πλάσαρε για το τελικό 5-0».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ