ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέκτησε Καζαμία ο Ρεθυμνιακός

0

 

Το επίθετο του μπορεί να προσφέρει μια θαυμάσια έμπνευση για την δημιουργία τίτλων στα ρεπορτάζ των αθλητικών σελίδων, είτε αυτές είναι ηλεκτρονικές, είτε αντίστοιχα παραδοσιακά έντυπες. Εκείνος όμως τις ώρες που δεν προσφέρει με συνέπεια και υπευθυνότητα τις υπηρεσίες του στο αριστερό «φτερό» της «κυανόλευκης» αμυντικής διάταξης δείχνει την ίδια συνέπεια στο καλαμπούρι, αλλά και τα πειράγματα με τους συμπαίκτες του αποτελώντας έναν από τους πρωταγωνιστές σε αυτό που οι αθλητικοί δημοσιογράφοι χαρακτηρίζουν ως «τρίτο ημίχρονο». Ο Λευτέρης Καζαμίας πάντως που δεν έχει «πατήσει» ακόμη σταθερά τα 29 έτη στον «μάταιο» τούτο κόσμο, αντλεί πολύ ενέργεια από την οικογένεια που έχει ήδη δημιουργήσει και για την οποία με κάθε ευκαιρία που του δίνεται φροντίζει να εκφράζει τον θαυμασμό και την αγάπη που θρέφει. 
Το δεύτερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ρεθυμνιακού μας δεν γεννήθηκε στην μεγαλόνησο, τότε στα μέσα περίπου του Νοέμβρη του 1993 και πιο συγκεκριμένα σε μια ημερομηνία που δεν την… καλοβλέπουν και ιδιαίτερα οι προληπτικοί. Την 13η. Πριν συμπληρώσει τα 6 χρόνια ζωής είχε ενταχθεί στον χώρο του λαοφιλούς αθλήματος, ως ένας πιτσιρικάς λάτρης της «στρογγυλής θεάς», στις Ακαδημίες Ολυμπιακού «Ηλίας Πουρσανίδης» του πάλαι ποτέ γνωστού «ερυθρόλευκου» άσσου. Μετά από 5 χρόνια εμπειριών θα μετακομίσει στα τμήματα υποδομής του Χαϊδαρίου, όπου θα παραμείνει για έναν μόλις χρόνο, καθώς όλη η οικογένεια Καζαμία… μετακόμισε στην μεγαλόνησο. Μετά από ένα διετές πέρασμα από τους «μικρούς» του Αστέρα Περάματος θα καταλήξει ως ταλαντούχος πλέον οπισθοφύλακας στα Λιβάδια όπου θα αναλώσει με μια μονοετή εξαίρεση (2015-2016 Τάλως Μελιδονίου) την μέχρι τώρα καριέρα του στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα την συγκεκριμένη χρονιά είχε ως προπονητή τον τωρινό βοηθό και γυμναστή του έμπειρου προπονητή μας Νίκου Μαθιουδάκη, Νίκο Δασκαλάκη.
Ο Λευτέρης Καζαμίας εκτός από την αριστερή αμυντική πτέρυγα, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και στην δεξιά, ενώ στα Λιβάδια είχε αγωνιστεί με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα και στην μεσαία γραμμή. Υπήρξε μέλος των Μικτών ΕΠΣΡ Ρεθύμνου και στα δύο ηλικιακά αγωνιστικά κλιμάκια.

 
Το παλμαρέ του Λευτέρη Καζαμία

1999-2004 : Ακαδημίες Ολυμπιακού «Ηλίας Πουρσανίδης (Τμήματα υποδομών)
2004-2005 : Ακαδημίες Α.Ο. Χαϊδαρίου (Τμήματα υποδομών)
2006-2008 : Ακαδημίες Αστέρα Περάματος (Τμήματα υποδομών)
2008-2015 : Α.Ο. Λιβαδίων (Α’ ΕΠΣΡ)
2015-2016 :Τάλως Μελιδονίου (Α’ ΕΠΣΡ – με μορφή δανεισμού)
2016-2018 : Α.Ο. Λιβαδίων (Α’ ΕΠΣΡ)
2018-2021 : Αστέρας Περάματος (Α’ ΕΠΣΡ)
2021-2022 : Απόλλων Ρεθύμνου (Β’ ΕΠΣΡ)

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

«Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΚΑΖΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ. Ο γεννημένος στις 13 Νοεμβρίου 1993 αμυντικός, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως αριστερός και ως δεξιός μπακ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στην Ακαδημία Ολυμπιακού «Ηλίας Πουρσανίδης», ενώ στην συνέχεια μετακινήθηκε στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Χαϊδαρίου και Αστέρα Περάματος. Έχει φορέσει την φανέλα των Α.Ο.Λιβαδίων και Τάλου Μελιδονίου στην Α’ ΕΠΣΡ και του Απόλλωνα Ρεθύμνου στην αντίστοιχη Β’. Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη στην «οικογένεια» του Ρεθυμνιακού Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες». 

Λευτέρης Καζαμίας : «Θέλω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την έλευση του στην ανατολική πλευρά της Σοχώρας εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» ο Λευτέρης Καζαμίας. Ο 28χρονος μπακ, τόνισε χαρακτηριστικά : «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον πιο ιστορικό σύλλογο του Ρεθύμνου. Από την πρώτη ημέρα το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα ήταν κάτι παραπάνω από οικείο και με βοήθησε σημαντικά στην άμεση προσαρμογή μου. Νιώθω σαν να γνωρίζω χρόνια τους νέους μου συμπαίκτες και πιστεύω ότι το δυναμικό που διαθέτει ο Ρεθυμνιακός και αποτελεί ένα «μείγμα» εμπειρίας και νεανικότητας μπορεί να τον βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στην εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί από την ομάδα μου».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ