ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α. Δρυγιαννάκης: "Οι νέοι προπονητές έχουν δώσει έναν άλλον αέρα"

0

Ο Ανδρέας Δρυγιαννάκης ο οποίος είναι γυμναστής της Επισκοπής από την περσινή σεζόν και συνεχίζει και την φετινή χρονιά, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την φετινή προετοιμασία.

«Η προετοιμασία εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο θεωρώ. Η συνεργασία με τους καινούριους προπονητές είναι εξαιρετική και το υλικό της ομάδας είναι πολύ καλό. Οι νέοι προπονητές έχουν δώσει έναν άλλον αέρα, πολύ διαφορετικό, έναν νέο όπου το κλίμα είναι ευχάριστο και παράλληλα δημιουργικό.

Τόσο με τον κ. Ντάριλ όσο και με τον κ. Ρικάρντο έχουμε πολύ καλή επικοινωνία κι όλο αυτό βγαίνει στο γήπεδο» είπε αναφορικά με τους νέους προπονητές.

Για την ομάδα που πάει να δημιουργηθεί, ανέφερε: «Κατά τη γνώμη μου, υπάρχει ένα νεανικό σύνολο ποιοτικών παικτών όπου εμφανίζει μεγάλη όρεξη και πάθος για διάκριση».

 

Κατόπιν, ο 30χρονος γυμναστής αναφέρθηκε στο ότι η κατάσταση μπορεί να μην είναι η ιδανική στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην παρούσα φάση όμως στην Επισκοπή καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να μείνουν έξω απ’ όλο αυτό: «Αν και το τοπίο στην Super League 2 είναι θολό, πιστεύω ότι ομάδα για την έναρξη των αγωνιστών υποχρεώσεων θα είναι έτοιμη».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ