ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσκασε η βόμβα με Σουμπασάκη στην Δόξα

0

Ο "Σουμπα" ο οποίος ήταν στο περσινό ρόστερ της Επισκοπής στην Super League 2, αλλάζει τις ισορροπίες και δίνει άλλον αέρα στην ομάδα της Δόξας, στην οποία και επιστρέφει μετά από χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«ΣΤΙΣ… ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗΣ

Η Δόξα Πλατανέ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σουμπασάκη.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε μία εξαιρετική προσθήκη, όπου άπαντες γνωρίζουν την ποιότητα, την εμπειρία και τη δυναμική που θα προσδώσει στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν στην Α’ ΕΠΣΡ 2022-23. Ο Δημήτρης Σουμπασάκης είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Ρεθύμνου, με κύρια χαρακτηριστικά το ήθος και τον επαγγελματισμό του, έχοντας καταγράψει μία σπουδαία πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με εκατοντάδες συμμετοχές στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ προέρχεται από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Άλλωστε είναι… γέννημα θρέμμα της ομάδας μας, αφού από τη Δόξα Πλατανέ πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ενώ συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής το 2005.

Η Δόξα Πλατανέ καλωσορίζει ξανά στο «σπίτι» του τον Δημήτρη Σουμπασάκη και του εύχεται για μία σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗΣ: «Η ΧΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ»

«Έπειτα από πολλά χρόνια αποφάσισα να επιστρέψω στη Δόξα Πλατανέ και να τη βοηθήσω στο τοπικό πρωτάθλημα. Ένας από τους λόγους ήταν το ότι ο χρόνος που μπορώ να διαθέσω, πλέον, για το επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι περιορισμένος, με τις προτεραιότητες να αλλάζουν όσο μεγαλώνουμε. Όντως, οι εμπειρίες μου με την Επισκοπή ήταν ανεπανάληπτες και έζησα μοναδικές στιγμές σε ένα χώρο, όμως, όπου απαιτούνται θυσίες για να πετύχεις τους στόχους σου. Στο σήμερα και στην επιστροφή μου στη Δόξα, μετά από περίπου δεκαπέντε χρόνια, το συναίσθημα που κυριαρχεί είναι η χαρά, καθώς πρόκειται για την ομάδα από όπου ξεκίνησα το ποδοσφαιρικό ταξίδι και κατέληξα να αγωνίζομαι σε επαγγελματικό επίπεδο για αρκετά χρόνια, ενώ αποτελεί την ομάδα που αγωνιζόταν και ο πατέρας μου.

Ο προσωπικός μου στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το πρωτάθλημα, αν και η διοίκηση κρατάει χαμηλό προφίλ, ενώ θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να τον κατακτήσουμε. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν άτομα του διοικητικού συμβουλίου, καθώς διατηρούμε ιδιαίτερες προσωπικές σχέσεις. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες από όλες τις κατηγορίες που έδειξαν ενδιαφέρον για εμένα και να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗΣ

Ο Δημήτρης Σουμπασάκης είναι 33 ετών (γεν. στις 21/12/88) και μπορεί να αγωνιστεί σε όλη τη δεξιά πλευρά, αλλά και ως εσωτερικός μέσος.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στη Δόξα Πλατανέ, όπου ανδρώθηκε (αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του 2002), ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Κεραυνό (2003-04). Έπειτα επέστρεψε στην ομάδα μας για να βοηθήσει στη Δ’ Εθνική, ενώ το 2005 έγινε μέλος του Αστέρα Ρεθύμνου (Δ’ Εθνική), όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα (2006). Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Επισκοπή, όπου παρέμεινε ως το 2008 Από εκεί, επέστρεψε στον Αστέρα και το 2010 ενσωματώθηκε εκ νέου στην Επισκοπή, μένοντας ως το 2014 (το 2012 κατέκτησε το Περιφερειακό), ενώ εκείνο το καλοκαίρι αποχώρησε για πρώτη φορά από το Ρέθυμνο για να πάει στον Κισσαμικό, κατακτώντας το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική. Τον Ιανουάριο του 2016 υπέγραψε στην ΑΕ Μυλοποτάμου, ενώ τον ίδιο μήνα του 2017 μεταγράφηκε στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στη Γ’ Εθνική. Από το 2017 έως και την περσινή σεζόν συμμετείχε με την ομάδα της Επισκοπής, όπου κατέκτησε τίτλους, διακρίσεις, αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μάλιστα, έζησε όλη την ποδοσφαιρική διαδρομή της ομάδας από το τοπικό ως και τη Super League 2. Συγκεκριμένα, το 2018 κατέκτησε τον τίτλο της Α’ ΕΠΣΡ και ακολούθησαν δυο κύπελλα ΕΠΣΡ (2017, 2019) και τέσσερα Σούπερ Καπ ΕΠΣΡ (2011, 2016, 2017, 2018). Φορώντας τη φανέλα της Επισκοπής, κατέγραψε 121 συμμετοχές στις Εθνικές κατηγορίες και 11 στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έχει σημειώσει και 9 γκολ».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ