ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαίνει στις προπονήσεις ο Ρεθυμνιακός

0

Η ανακοίνωση:

«Με τις ενέργειες των ανθρώπων του Ρεθυμνιακού μας για την ενίσχυση του ρόστερ με το οποίο θα αγωνιστούν οι «κυανόλευκοι» την νέα σεζόν, αποφασίστηκε η ημερομηνία της έναρξης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας, ενώ προγραμματίστηκαν και τα φιλικά βάση των οποίων ο έμπειρος προπονητής μας Νίκος Μαθιουδάκης θα έχει την δυνατότητα να εκδώσει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της, αλλά και να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα που θα ακολουθήσουν τα «δελφίνια» στους επίσημους αγώνες τους την νέα χρονιά.

 

Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 17.00 θα σημάνει η «πρώτη» του βασικού σταδίου προετοιμασίας του Ρεθυμνιακού μας, όπου μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, αλλά και το καλωσόρισμα των παικτών μας από τα μέλη της διοίκησης, τον Νίκο Μαθιουδάκη και των συνεργατών του, οι «κυανόλευκοι» θα «πατήσουν» μετά από αρκετό καιρό, ξανά τον τάπητα της Σοχώρας ξεκινώντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.

 

 

Σε αυτό θα περιλαμβάνονται και μια σειρά από φιλικά για τα οποία θα υπάρχει εκ’ νέου επίσημη ανακοίνωση για το γήπεδο, αλλά και την ώρα διεξαγωγής τους. 

Τα φιλικά αυτά διαδοχικά είναι :

31 Αυγούστου με ΑΟ Σπηλίου

3 Σεπτεμβρίου με Τάλω Μελιδονίου

10 Σεπτεμβρίου με Αστέρα Περάματος

14 Σεπτεμβρίου με ΠΑΕ Επισκοπή

17 Σεπτεμβρίου με Λιβάδια

24 Σεπτεμβρίου με Αστέρα Ρεθύμνου (το φιλικό θα πραγματοποιηθεί μόνο αν δεν έχει οριστεί από την ΕΠΣΡ, στην συγκεκριμένη ημερομηνία αγώνας για το Κύπελλο Ερασιτεχνών).

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για τις μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποιούν οι άνθρωποι της ομάδας μας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ