ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ε.Α.Π : "Θανάση συνέχισε να μας κάνεις περήφανους"

0

Ο Θανάσης όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΑΠ, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας του Ατσιποπούλο και στη συνέχεια πήρε την ευκαιρία και ενσωματώθηκε στην ΑΕΚ, μετρώντας και μια συμμετοχή την περσινή σεζόν με την ομάδα της ΑΕΚ Β. 

Η ανακοίνωση της ΕΑΠ:

«Νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του πορεία ανοίγει ο Θανάσης Κώτσιος, το δικό μας παιδί που ξεκίνησε από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ και θα έχει την ευκαιρία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League2.

Αυτή την φορά βρίσκεται στον τόπο μας και θα εκπροσωπήσει το Ρέθυμνο φορώντας την φανέλα της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ υπογράφοντας νέο επαγγελματικό συμβόλαιο. Η διατήρηση του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μας κάνει υπερήφανους και δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΣ να έχει μια σεζόν υγεία, γεμάτη από εμπειρίες, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες. Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Π. κ. Νίκος Βερνάδος, συνολικά το Δ.Σ., αλλά και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας μας θα παρακολουθεί την εξέλιξη, την διαδρομή και άνοδο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας μας, δηλώνοντας καθημερινά την υπερηφάνεια και την στήριξη στις προσπάθειες του.

Οι ευχές μας συνοδεύουν και το φίλο σωματείο της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε εκπροσωπώντας επάξια το ποδόσφαιρο μας στον επαγγελματικό χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ