ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Ψώνισε λαβράκι" η ΡΕΑ

0

«Ο Α.Ο. ΡΕΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την ποδοσφαιρίστρια, Μαρίνα Κουτρή.

Μία από τις ανερχόμενες σταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου Γυναικών θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας. Η 18χρονη επιθετικός (γεν. 31/5/2004), έπειτα από την εντυπωσιακή σεζόν που είχε στην Β’ Εθνική, θα κάνει το βήμα παραπάνω, παίζοντας για τον ΑΟ ΡΕΑ στα μεγάλα «σαλόνια». Η νεαρή παίκτρια, από 10 ετών, ανακάλυψε την αγάπη της για το άθλημα, παίζοντας σε αλάνες, ενώ στην ηλικία των 14ων εντάχθηκε στην ακαδημία των Λεόντων Θεσσαλονίκης, όπου κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Το μεγάλο ξεπέταγμα το πραγματοποίησε την περσινή σεζόν αγωνιζόμενη ως σέντερ φορ, κατακτώντας… το χρυσό παπούτσι στον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής, σημειώνοντας 21 τέρματα.

Ο Α.Ο. ΡΕΑ καλωσορίζει τη νεαρή ποδοσφαιρίστρια στην οικογένεια του, ευχόμενος για μία σεζόν με υγεία, επιτυχίες και πολλά γκολ.

 

ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΤΡΗ: «ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ»

«Είναι η πρώτη φορά που φεύγω τόσο μακριά από το σπίτι μου και είναι κάτι καινούριο για εμένα. Φυσικά, είμαι χαρούμενη που έρχομαι στην ομάδα του Ρεθύμνου, με την οποία θα “ταξιδέψω” στην Α’ Εθνική.

Από ό,τι γνωρίζω υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ διοίκησης, προπονητών και αθλητριών. Εκείνο που έκανε ξεχωριστή τη μεταγραφή μου και συντέλεσε στο να αποφασίσω να έρθω ήταν σίγουρα το μεγάλο ενδιαφέρον, δείχνοντας ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα τους!

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, σίγουρα οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι πιο δύσκολες, σε σύγκριση με τις ομάδες της Β’ Εθνικής, θα υπάρχει παραπάνω πίεση και θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Εγώ αυτό που θέλω είναι να την βοηθήσω και να εξελιχθώ και εγώ ποδοσφαιρικά».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ