ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επένδυση για το μέλλον από τη ΡΕΑ

0

 

Ο Α.Ο. ΡΕΑ ανακοινώνει τη συνεργασία με τις νεαρές ποδοσφαιρίστριες, Λίντα Μαυρίκου και Αντιόπη Κοτσίφη.

Στην Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών θα συνεχίσουν να αγωνίζονται δύο ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες με πολλές ποδοσφαιρικές ικανότητες και εξαιρετικό χαρακτήρα. Η Λίντα Μαυρίκου (γεν. 25/5/03) θα είναι ξανά μία από τις επιλογές των προπονητών μας στον χώρο της άμυνας, ούσα ιδιαίτερα μαχητική και έτοιμη να προσφέρει όποτε της ζητηθεί. Η Αντιόπη Κοτσίφη (γεν. 8/3/04), επίσης, θα συνεχίσει να εξελίσσεται μαζί με την ποδοσφαιρική της οικογένεια. Η 18χρονη αμυντικό χαφ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επί 4 συναπτά έτη, διαθέτοντας περίσσιο πάθος και θέληση.

Ο Α.Ο. ΡΕΑ ευχαριστεί θερμά τις Αντιόπη Κοτσίφη και Λίντα Μαυρίκου για την εμπιστοσύνη και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

ΑΝΤΙΟΠΗ ΚΟΤΣΙΦΗ: «ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ»

«Χαρούμενη που ξεκινάω την ποδοσφαιρική μου σεζόν με τους ίδιους ανθρώπους. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της όποιοι και να είναι αυτοί. Προσωπικός στόχος να γίνομαι καλύτερη μέρα με την μέρα τόσο στο ατομικό όσο και στο ομαδικό κομμάτι με αποτέλεσμα να βοηθάω την ομάδα μου. Έχω θέληση, όρεξη και ανυπομονώ να αρχίσει η νέα σεζόν!».

ΛΙΝΤΑ ΜΑΥΡΙΚΟΥ: «ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ “ΡΕΑ” ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

«Χαίρομαι πολύ που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας και για την φετινή σεζόν. Μιας ομάδας που δεν είναι απλά ομάδα αλλά οικογένεια, μιας και έχει αποδείξει πολλές φορές πως στις δυσκολίες στέκεται ακόμα πιο δυνατή και ενωμένη. Νομίζω στόχος όλων είναι να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά και να κάνουμε το «ΡΕΑ» να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα!».

#oneteam #onefamily #REA #Rethymno Αντιόπη Κοτσιφη @Linda Mavrikou #womensfootballteam #women #soccer #football

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ