ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Δρυγιαννάκη και του χρόνου η Επισκοπή

0

Ο Ρεθυμνιώτης γυμναστής ήρθε τον περασμένο Νοέμβριο στο πόστο του γυμναστή της ομάδας ενώ είναι και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου πήγε με υποτροφία. 

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον γυμναστή Ανδρέα Δρυγιαννάκη. Ο Α. Δρυγιαννάκης που αποκτήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, αποτέλεσε έναν εκ των ανθρώπων που συνετέλεσαν στην περσινή καλή φυσική κατάσταση της ομάδας μας.

Είναι 30 χρονών (έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου 1992), είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (πήγε με υποτροφία) που έχει ειδικότητα στον κλασσικού αθλητισμό, έχοντας μεταπτυχιακό στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής στο ποδόσφαιρο του Πανεπιστημίου Πίζα-Βερόνα της Ιταλίας.

Επίσης, ο Ανδρέας Δρυγιαννάκης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β’ αλλά και διπλωματούχος του Fuctional Movement system screen με το επόμενο στάδιό του που είναι το Level 2.

Η 8ετής εμπειρία του σε ομάδες ποδοσφαίρου και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα πιο συνεργάσιμα και χαμογελαστά πρόσωπα στον σύλλογό μας, είναι η βάση και η υποθήκη για κάτι ανάλογα επιτυχημένο στη σεζόν που έρχεται.

Ανδρέα καλή δύναμη!”

Α. Δρυγιαννάκης: “Χαρά και τιμή να δουλέψω για την Επισκοπή”

Ο Ανδρέας Δρυγιαννάκης, πάντοτε μετρημένος σε αυτά που λέει, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να δουλεύει κανείς για την ομάδα που εδρεύει στον δικό του τόπο.“Είναι τιμή και χαρά να υπηρετήσω τον σύλλογο της Επισκοπής που είναι και η ομάδα του Ρεθύμνου. Είμαι ενθουσιασμένος να συνεργαστώ με το καινούριο προπονητικό τιμ. Είμαστε άλλωστε εδώ και καιρό σε “ανοικτή γραμμή” τόσο με τον κ. Γουίλαρντ όσο και με τον κ. Ντε Βίβο.

Ευχαριστώ επίσης τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη και τη διοίκηση για τη στήριξή τους προς το πρόσωπό μου.

Τέλος, θέλω να τονίσω το πόσο πολύ σημαντικό είναι το ότι από φέτος η ομάδα θα έχει το δικό της προπονητικό γήπεδο (Τσεσμές). Μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε όπως ακριβώς θέλουμε και είναι ό,τι πιο προοδευτικό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.”

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ