ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ο. Σπηλίου: "Αν η ΕΠΣΡ δεν ακούσει τα σωματεία της δεν θα δηλώσουμε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα"

0

Η ανακοίνωση:                                     

«Tο δυσκολότερο Πρωτάθλημα Ά Τοπικού έφτασε επιτέλους στο τέλος του!!! Το δυσκολότερο όλων, όχι τόσο λόγω συναγωνισμού (που ομολογουμένως κινήθηκε σε αρκετά υψηλά επίπεδα), αλλά λόγω των συνθηκών που επικράτησαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και επηρέασαν όλες τις ομάδες. 

Με τα Σωματεία να προέρχονται από 2 μισές σεζόν λόγω κορονοϊού, με πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες, με ένα «κάρο» χαρτιά που έπρεπε να φτιάξουν οι διοικήσεις των ομάδων (νέα δελτία, ΓΓΑ κ.α.), με αμέτρητους τραυματισμούς λόγω της αποχής, με συνεχόμενα ράπιντ τεστ, με δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για όλους και με πάρα πολλά άλλα προβλήματα, η ΕΠΣΡ αντί να στηρίξει τα Σωματεία της σε όλα τα παραπάνω, επέλεξε να μείνει αμέτοχη μην πράττοντας ούτε καν τις εξαγγελίες της (μπάλες κ.α.). Επιπροσθέτως φρόντισε να τα επιβαρύνει περαιτέρω, καθώς διαλέγοντας την τακτική του «θέλω να τα έχω καλά με όλους», δημιούργησε (λόγω συνθηκών κορονοϊού μπορούσε να τα διαμορφώσει όπως ήθελε) 2 μη λειτουργικά Πρωταθλήματα (Α΄ Τοπικό με 16 ομάδες και Β΄ με 6!!!), με αποτέλεσμα όλες οι ομάδες του Α΄ Τοπικού, να λειτουργούν επαγγελματικά παρότι ερασιτεχνικές. Το μόνο μέλημα της ΕΠΣΡ ήταν να καταφέρει να τελειώσει το Α΄ Τοπικό μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια, «ξεζουμίζοντας» τους πάντες, ορίζοντας αγώνες Τρίτες – Τετάρτες – Πέμπτες, βάζοντας μάτς στις 8μμ(!), ορίζοντας αγώνες ακόμα και Μεγάλη Τετάρτη!!! 

Προσθέτοντας σε όλα αυτά και διάφορα άλλα ευτράπελα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και τη διάθεση της ΕΠΣΡ να ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα αρχές Σεπτέμβρη (όπως ακούγεται), σε μια αμιγώς τουριστική περιοχή όπως είναι το Ρέθυμνο (τουλάχιστον ως τώρα αυτό το σέβονταν), μας αναγκάζουν σαν Σωματείο να μην δηλώσουμε συμμετοχή στο Α΄ Τοπικό (τουλάχιστον) της νέας σεζόν. Με τις υπάρχουσες συνθήκες φαντάζει αδύνατο για εμάς να ανταπεξέλθουμε! Προτάσεις υπάρχουν πολλές από σχεδόν όλα τα Σωματεία (Πρωτάθλημα σε ομίλους, 1 ενιαίο Πρωτάθλημα, οικονομικές διευκολύνσεις κ.α.). Το θέμα είναι αν η ΕΠΣΡ έχει τη διάθεση να ακούσει τα Σωματεία της!

Συγχαρητήρια ξανά σε όλες τις ομάδες που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να ολοκληρώσουν ένα τέτοιο Πρωτάθλημα, σε ότι θέση και αν τερμάτισαν! Εμείς πλέον επικεντρωνόμαστε στον Τελικό του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, στον οποίο συμμετέχει για ακόμα μία φορά η ομάδα μας και αναμένουμε τις αποφάσεις της ΕΠΣΡ.

Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία»!     

 

Εκ του ΔΣ του ΑΟ Σπηλίου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ