ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος από τον Άρη Ρεθύμνου ο Παπαδάκης

0

Παράλληλα ο μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, με ανακοίνωση του δεν έκρυψε την συγκίνηση του ενώ ευχαρίστησε τόσο την διοίκηση της ομάδας όσο και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Ξεχωριστό δρόμο θα ακολουθήσει και ο βοηθός του Γιάννης Τσαχάκης καθώς ούτε ο ίδιος θα συνεχίσει στον Άρη Ρεθύμνου.  

Η ανακοίνωση του Άρη Ρεθύμνου:

«Λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή μας Άρη Παπαδάκη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο σωματείο μας επί πέντε χρόνια σε διάφορες θέσεις.Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή στο φίλο Μας Άρη.Του ευχόμαστε υγεία καλή επιτυχία στο προπονητικό του έργο και ότι καλύτερο στη ζωή του 

Τέλος ευχαριστούμε τον συνεργάτη του Γιάννη Τσαχακη και του ευχόμαστε καλη συνέχεια.

ΕΚ του Δ.Σ»

Ενώ από την μεριά του ο Άρης Παπαδάκης αναφέρει: 

«Σήμερα είναι μια πολύ συναισθηματική μέρα για εμένα καθώς μετά από 5 χρόνια ολοκληρώνεται η συνεργασία μου με την ομάδα του ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ! 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Βαρούχα Εμμανουήλ καθώς και το Δ.Σ. της ιστορικής αυτής ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αυτά τα χρόνια!

Η ομάδα του ΑΡΗ με βοήθησε να αναπτυχθώ προπονητικά καθώς την υπηρέτησα απ' όλες τις προπονητικές βαθμίδες! Εργάστηκα σαν γυμναστής και βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές όπως είναι ο Ilias Boulios και ο Mixalis Deligiannos οι οποίοι με βοήθησαν να εξελιχθώ προπονητικά και τους ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία και την γνώση που μου μεταλαμπάδευσαν! Παράλληλα με την ανδρική ομάδα εργαζόμουν και σαν προπονητής ακαδημιών για δύο χρόνια με αποκορύφωμα την προώθηση κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών στην ανδρική ομάδα καθώς και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα της κ16!

Τα δύο τελευταία χρόνια η διοίκηση της ομάδας μου εμπιστεύθηκε το τιμόνι την ανδρικής ομάδας τόσο στην Γ εθνική όσο και στην επιστροφή της στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Ρεθύμνου! Το έργο μου αυτά τα χρόνια στην ομάδα δεν θα το κρίνω εγώ αλλά ο κόσμος, όμως μπορώ να πώ ότι εργάστηκα πολύ σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του συλλόγου και φεύγω με καθαρή συνείδηση και με το κεφάλι ψηλά!!! 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου αυτά τα χρόνια Giotis Kotsaridis , Vagelis Chatzidakis , Giannis Tsaxakis , Αντώνη Πλατή και Areti Katsougkri όπως και τους φροντιστές Giorgos Brontakis και τασος μαραγκακης ! Η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη καθώς για να πετύχεις κάτι καλό χρειάζεσαι και καλούς συνεργάτες! 

Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το αφήνω για τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και καταφέραμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που είχαμε βάλει σαν στόχους, εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά!!!

Το τέλος είναι συναρπαστικό, γιατί πέρα από τα αποτελέσματα που κρινόμαστε και την φιλοσοφία που επιδιώκω να έχω σαν προπονητής, αυτο που μένει είναι η ανθρώπινη επαφή! 

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για κάθε εκδήλωση αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπο μου»! 

Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου!!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ