ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο διεθνές τουρνουά της Κορίνθου η Κ10 του Αστέρα Ρεθύμνου

0

Ένα συναρπαστικό τετραήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο, χαρά, διασκέδαση και μεγάλες προκλήσεις περιμένει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ10 του Αστέρα Ρεθύμνου, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Βίκος Cola Elite Neon Cup 2022, στην Κόρινθο.

Μία σπουδαία ευκαιρία να λάβει μέρος στο μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου της Ελλάδας θα έχει το τμήμα Κ10 της ακαδημίας του Αστέρα Ρεθύμνου, το οποίο θα βρεθεί στις 27-30 Μαΐου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «The Ranch» και σε διάφορα γήπεδα που βρίσκονται στην πόλη της Κορίνθου. Αναμφίβολα πρόκειται για μία πρωτοβουλία της ομάδας μας που κινείται στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης των νεαρών ποδοσφαιριστών μέσω των σπουδαίων εμπειριών και παραστάσεων.

Η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει την Πέμπτη 26 Μαΐου με 13 ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα συνοδεύσουν 14 γονείς, οι προπονητές Γιώργος Μπαστάκης, Λευτέρης Ψυχουντάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Στέργιος Τυπάδης και ο πρόεδρος του Αστέρα Ρεθύμνου Νίκος Παπαδάκης.

Το Elite Neon Cup φιλοξενεί κάθε χρόνο κορυφαίες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καθώς έχουν συμμετάσχει ομάδες όπως οι Ντόρτμουντ, Ντιναμό Κιέβου, Γαλατάσαράι, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παρτιζάν, Ουντινέζε, Γουέστ Μπρόμιτς, ΑΕΚ και Ζενίτ.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ερυθρός Αστέρας και Γκρόνιγκεν, αναμένοντας με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας να αναμένουν με τεράστια ανυπομονησία, αγωνία και όρεξη αυτό το σπουδαίο ποδοσφαιρικό ταξίδι.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ