ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη νίκη για τον Αστέρα Περάματος με πρωταγωνιστή τον Ρηγάκη

0

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ρηγάκης ο οποίος με δύο γκολ σφράγισε την πρώτη νίκη του Περάματος. 

Την Κυριακή  το Πέραμα παίζει πάλι στην Αττική όπου στην Αγία Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν τη «σάντα».

Ο  αγώνας:

Πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα για τους φιλοξενούμενους στο 6ο λεπτό, όταν μετά από λάθος της άμυνας του Περάματος, ο Χρυοφάκης βρέθηκε απέναντι στον Νικηφόρο ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια εντυπωσιακά. 

Ένα λεπτό αργότερα εκτέλεση φάουλ από τον Γιακουμάκη, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε έξω. 

Σέντρα από τον  Ρηγάκη στο 15', ο Αντιασβίλι  εξ’ επαφής δεν βρήκε την μπάλα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Περάματος.

Στο 16’ ο Τουρνάκης έστρωσε στον Ρηγάκη, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ  έστειλε την μπάλα πρώτα στο  οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα, για το 1-0.

7 λεπτά αργότερα σέντρα από τον  Αντιασβίλι, ο Κουδουνάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Βασιλειάδης έδιωξε σε κόρνερ. 

Μεγάλη ευκαιρία για το Πέραμα στο 42' όταν μετά από  σέντρα-σουτ του Α. Σπανουδάκη και ο Βασιλειάδης έδιωξε εντυπωσιακά.

 

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48',  ο Παπαγιαννάκης βρήκε τον Ρηγάκη, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι Ρηγάκης με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 71’ ο Γαρεφαλάκης με κεφαλιά έστρωσε στον Μοντέιρο, αλλά ο Νικηφόρος μπλόκαρε σταθερά.

 

73’ σέντρα του Αντιασβίλι δεν μπορεί ο Ρηγάκης διώχνει ο Βασιλειάδης, σουτ στην εξέλιξη του Νύκταρη θα μπλοκάρει ο πορτιέρο της Νίκης Σητείας.

 

90’+4’ εξαιρετική ατομική ενέργεια από τον Νύκταρη, ο οποίος  βρέθηκε απέναντι από τον Βασιλειάδη, αλλά ο πορτιέρο της Νίκης απεκρουσε. 

Διαιτησία: Τζίκας Α' διαιτητής, Β' διαιτητές Αγγελόπουλος, Τσεχελίδης (Μακεδονίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Μιχάλης Βουράκης): Ι. Νικηφόρος, Μοσχονάς (63’ Νύκταρης), Κουδουνάκης, Μεταξάκης, Αντιασβίλι (88’ Εμ. Κοσκινάς), Μούσκαϊ, Δροσάκης, Ρηγάκης (81’ Μ. Σπανουδάκης), Τουρνάκης, Α. Σπανουδάκης (88’ Χιωτάκης), Παπαγιαννάκης (63’ Μυρθιανός).

 

ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ (Βαγγέλης Γρίβας): Βασιλειάδης, Τοψιδέλης, Κουρίνος, Κουνελάκης, Σπυριδάκης, Γιαννικάκης, Πετάσης (76’ Ντιαλό), Δεμερτζής (54’ Δρικάκης), Χρυσοφάκης (45’+2’ λ.τ. Γαρεφαλάκης), Γιακουμάκης (54’ Παπαδόπουλος), Μοντέιρο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ