ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε καλό κλίμα το οικογενειακό φαγοπότι του Αστέρα Ρεθύμνου

0

Ο Αστέρας Ρεθύμνου ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν από την 2η θέση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΡ. Μία χρονιά, όπου το νεανικό ρόστερ της ανδρικής ομάδας κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και να χαρίσει πολλές θετικές στιγμές, ενώ πάνω απ’ όλα άπαντες ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο, προσφέροντας πλούσιο θέαμα σχεδόν σε όλους τους αγώνες.

Η αγωνιστική χρονιά μπορεί να ολοκληρώθηκε στο γήπεδο του Φουρφουρά για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ πριν από περίπου 2 εβδομάδες, όμως, το άτυπο αποχαιρετιστήριο πάρτι στήθηκε λίγες ημέρες αργότερα. Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή (6/5), ποδοσφαιριστές και προπονητές συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Σοχώρας, όπου πραγματοποίησαν μπάρμπεκιου παρουσία του Προέδρου του Αστέρα Ρεθύμνου, Νίκου Παπαδάκη.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας ευχαρίστησε άπαντες για τη φετινή σεζόν και την πορεία της ομάδας, ενώ ευχήθηκε για μία ακόμα καλύτερη σεζόν. Παράλληλα, ανακοίνωσε το μεγάλο δώρο (τριήμερη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο), προσφοράς του κυρίου Δημήτρη Βαλέργα, το οποίο κέρδισε ο Βαγγέλης Αντωνόπουλος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ