ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ. Νικηφόρος: " Θα τα δώσουμε όλα στον αυριανό αγώνα για την νίκη"

0

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Στόχος μας πάντα είναι να κερδίζουμε. Το αυριανό παιχνίδι δεν έχει καμία διαφορά από όλα τα άλλα, επειδή εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάντα πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό.

Γνωρίζουμε ότι η ομάδα της νικης Σητείας  θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος και πολύ ανταγωνιστικός και γι'αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να κερδίσουμε. Σ' αυτό το "μίνι πρωτάθλημα" που αγωνίζονται μόνο πρωταθλητές σίγουρα καθένας ξεχωριστά έχει κάνει κάτι καλά για να φτάσει εδώ και να αγωνιστεί σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, Καθώς έχει πάρει το πρωτάθλημα του νομου του.

Άρα και η Νίκη Σητείας είναι μία πολύ καλή ομάδα γι' αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε παρά πολύ για να κερδίσουμε. Εμείς απ' την άλλη απ' την αρχή είχαμε στόχο το πρωτάθλημα. Τα καταφέραμε και το κερδίσαμε από κει και πέρα στο μπαράζ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και θα αγωνιζόμαστε Κάθε φορά για τη νίκη.  Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε που έφτασε ομάδα. Πάντως είναι μια πολύ πετυχημένη χρόνια καθώς τον στόχο που δεν ήταν άλλος από το πρωτάθλημα τον καταφέραμε.. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλες τις ομάδες και σε ολους του ποδοσφαιριστες υγεία πάνω απ’ όλα γιατί σίγουρα μετά από ένα τόσο επίπονο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο για όλους»..

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ