ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουλάρει για Άγγλο προπονητή η Επισκοπή

0

Μάλιστα έγιναν και προσπάθειες να αναλάβει και τα στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας προκειμένου να μπει στο κλίμα και να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες. 

Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος για την λύση της συνεργασίας με τον Γιάσμινκο Βέλιτς, παρόλο που η χρονιά ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα. 

Στις τάξεις των "γυπαετών" επικρατεί μια αισιοδοξία για την επόμενη σεζόν και στην Επισκοπή θέλουν να δουλέψουν- αναβαθμίσουν συγκεκριμένα θέματα. 

Ένα από αυτά έχει να κάνει με την πώληση ποδοσφαιριστών, καθώς σε αυτό το κομμάτι η ομάδα υστερούσε και θέλουν να μπουν δυναμικά σε αυτό το κομμάτι. 

Άλλο ένα θέμα είναι οι ακαδημίες της ομάδας. Στην Επισκοπή έχουν πάρει σοβαρά το θέμα των ακαδημιών ( άλλωστε φέτος το έδειξαν έμπρακτα με την μετακόμιση των ακαδημιών στο γήπεδο των "γυπαετών" ) και να προωθήσουν παιδιά από την Κ20 του συλλόγου. 

Πάντως η επόμενη μέρα της Ρεθυμνιώτης ομάδας προμηνύεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θέλουν να πετύχουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με φέτος, άλλωστε αυτό το είχε δηλώσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Επισκοπής, Μιχάλης Νικολιδάκης. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ