ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτες σε όλη την Ελλάδα οι ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου

0

Αναλυτικά τι αναφέρει ο Αστέρας Ρεθύμνου:

Μια κορυφαία διάκριση σημείωσαν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Αστέρα Ρεθύμνου, καθώς στα πλαίσια της συνεργασίας με την A&D Sports Management και το πρόγραμμα Soccer+ και τις σχετικές διαδικασίες αξιολόγησης, κατέλαβε την 1η θέση σε όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι ο Αστέρας Ρεθύμνου ενεργεί και πράττει, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ως ένα εργαλείο που θα συμβάλλει στην ικανοποίηση των αναγκών των αθλητών και των γονέων/κηδεμόνων και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας υπηρεσιών, σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής μας.

Οι πυλώνες του προγράμματος «Soccer+» στο οποίο πραγματοποιήθηκε η αξιολόγηση είναι τρεις (3) και συγκεκριμένα: 1) η οργάνωση/διαχείριση κάθε αθλητικής μονάδας ποδοσφαίρου, 2) η προπονητική διαδικασία και 3) η επιχειρηματική διάδραση, δηλαδή η σύνδεση της αθλητικής μονάδας με τις τοπικές επιχειρήσεις και όχι μόνο.

Πίσω από κάθε πυλώνα υπάρχει μία υπερσύγχρονη διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία είναι δοκιμασμένη και μπορεί να αποφέρει τα ζητούμενα αποτελέσματα (GOALY, YOUCOACH, SPORTSPAD LOYALTY).

Μέσα από τις συγκεκριμένες εφαρμογές καταγράφονται η διδακτέα ύλη και όλα τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες κάθε αθλητή ξεχωριστά από τις προπονήσεις και τους αγώνες, με τους γονείς και τους αθλητές να μπορούν να παρακολουθούν και να ενημερώνονται για τη συνεχή εξέλιξη τους, ενώ ανιχνεύονται και παρέχονται ευκαιρίες καριέρας για τους ταλαντούχους αθλητές.

Η συγκεκριμένη επιτυχία ανήκει σε όλη την οικογένεια του Αστέρα Ρεθύμνου, αλλά και σε κάθε έναν ξεχωριστά, αποδεικνύοντας πως η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Επιπλέον, αυτή η επιτυχία αναμένεται να προσφέρει έξτρα παροχές στα παιδιά και τους γονείς της ακαδημίας (πέρα από την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίας συνδρομής), όπως την αποτελεσματικότερη προώθηση υποψήφιων φοιτητών στα καλύτερα Πανεπιστήμια των Η.Π.Α, φιλοξενία σε Διεθνή τουρνουά και ακόμα περισσότερα οφέλη που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Ο Αστέρας Ρεθύμνου και η A&D Sports Management μέσα από το πρόγραμμα Soccer+ έχουν ως στόχο τη βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των οικογενειών των μελών τους ακόμα και πέρα από τα αγωνιστικά πλαίσια, με πολλαπλά οφέλη και για τους γονείς/κηδεμόνες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ