ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζητά εξηγήσεις από τη ΕΠΣΡ ο ΑΟ Σπηλίου

0

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΑΟ Σπηλίου:
                                                                    «Αξιότιμοι κύριοι της ΕΠΣ Ρεθύμνου:
Θα θέλαμε να προβούμε σε κάποια ερωτήματα προς εσάς, ώστε να μας διευκρινίσετε με ποιους κανόνες θα συνεχιστούν οι διοργανώσεις, στις οποίες είστε υπεύθυνοι. Σας διευκρινίζουμε ότι δεν έχουμε σκοπό με αυτά τα ερωτήματα, να αμφισβητήσουμε την ήττα μας απέναντι στον ΟΦ Αρμένων, ο οποίος άξια μας κέρδισε με το ευρύ 4-0. Όμως νομίζουμε ότι δικαιούμαστε και εμείς και οι υπόλοιπες ομάδες της ΕΠΣΡ, να μάθουμε από τα πλέον υπεύθυνα χείλη, τι ακριβώς ισχύει σε κάθε περίπτωση!
Α) Γιατί κύριοι της ΕΠΣΡ συνεχίζετε να ορίζετε βραδινούς αγώνες στο γήπεδο Αρμένων (όπως μας ορίσατε πριν την διακοπή λόγω εορτών), ενώ ήδη γνωρίζατε ότι υπάρχει θέμα με τον φωτισμό στο συγκεκριμένο γήπεδο (αγώνας ΟΦΑ – Δόξα Πλατανέ); Πώς θα διασφαλίσετε την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος, αν κάποιος κακόβουλος ισχυριστεί ότι σκόπιμα ορίστηκε ο αγώνας βράδυ και σκόπιμα «έπεσαν» τα φώτα, για να μην γίνει ο συγκεκριμένος αγώνας, εν όψει μάλιστα της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου;
Β) Γιατί κύριοι της ΕΠΣΡ, ενώ μας ορίσατε αρχικά τον αγώνα μας το περασμένο Σάββατο, αλλάξατε μέρα και ώρα διεξαγωγής του για την Κυριακή το πρωί, χωρίς να πάρετε συγκατάθεση από την ομάδα μας; Εσείς δεν μας λέτε ότι 48 ώρες πριν τον αγώνα απαγορεύονται οι αλλαγές και ότι για να αλλάξει ένας αγώνας που έχει οριστεί, πρέπει να συναινέσουν και οι 2 ομάδες; Γιατί ο ΟΦ Αρμένων ήταν ενήμερος για αυτήν την αλλαγή από το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ εμείς ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά (χωρίς να ρωτηθούμε) το βράδυ της ίδιας μέρας και ενώ ήδη είχαμε κάνει προπόνηση με χαλάζι στους 0 βαθμούς κελσίου; Νομίζετε ότι τα προβλήματα τα δικά σας είναι σημαντικότερα από τα δικά μας και των οικογενειών μας ή απλά μας έχετε «γραμμένους»;
Γ) Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦ Αρμένων κ. Καργάκης Μιχαήλ (ο οποίος είχε καταλυτικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του), είχε τιμωρηθεί με 1 αγωνιστική στον αγώνα Δόξα Πλατανέ – Ασή Γωνιά της 12ης αγωνιστικής. Την 13η αγωνιστική η Δόξα αντιμετώπισε τα Λιβάδια σ’ ένα παιχνίδι που διακόπηκε. Κατόπιν ο κ. Καργάκης πήρε μεταγραφή για τον ΟΦ Αρμένων και αγωνίστηκε απέναντί μας στην 13η αγωνιστική πάλι του Πρωταθλήματος! Και σας ρωτάμε να απαντήσετε ευθέως και σε μας και στις υπόλοιπες ομάδες του Πρωταθλήματος! Τι ακριβώς ισχύει; Είχε δικαίωμα συμμετοχής ο παραπάνω ποδοσφαιριστής; Έτσι για να ξέρουμε πως θα πράττουμε όλοι εμείς στο μέλλον!
Αναμένουμε τις απαντήσεις σας (αν καταδεχτείτε να απαντήσετε) και σας ενημερώνουμε και πάλι ότι δεν έχουμε σκοπό να αμφισβητήσουμε την ήττα μας, ούτε έχουμε κάτι να μοιράσουμε με το φίλο Σωματείο των Αρμένων, καθώς δεν ξεχνάμε και την συμπεριφορά του απέναντι μας και την άψογη φιλοξενία του, για 2 χρόνια που δεν διαθέταμε δικό μας γήπεδο. Απλά έτσι για να γνωρίζουμε όλοι με τι κανόνες παίζουμε και αν παίζουμε «επί ίσοις όροις».
Άλλωστε άλλα είναι τα σημαντικά στη ζωή μας, όπως το σοκ που υπεστήκαμε όλοι γι αυτό που συνέβη στην ομάδα του Ποσειδώνα, που και από εδώ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και όπως τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν πολύ συνάνθρωποί μας αυτή την περίοδο και τους οποίους σεβόμαστε απεριόριστα και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Το αποτέλεσμα ενός αγώνα ή η κατάταξη στο Πρωτάθλημα, λίγο μας απασχολεί σαν ομάδα.

Με τιμή,

Εκ του ΔΣ του ΑΟ Σπηλίου».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ