ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη νίκη στου Γάλλου για την Επισκοπή

0

 

Η Επισκοπή ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το 90' λεπτό του παιχνιδιού κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σε υψηλότερη θέση στην βαθμολογία και μετά την νίκη της έφτασε τους 9βαθμούς! 

Πλέον η σκέψη όλων στρέφεται στον εξ αναβολής αγώνα με τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη. 

Να σημειωθεί ότι στον πάγκο της Επισκοπής δεν έκατσε για ακόμη μια φορά ο Γιάσμινκο Βέλιτς ο οποίος έκτησε την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του από τις συνολικά τέσσερις. Ο βοηθός του Ράικο Γιάνγιανιν τον αντικατέστησε και μάλιστα αποδεικνύεται γουρλής καθώς με εκείνον στον πάγκο η Επισκοπή δεν έχει χάσει, ( ισοπαλίες με Αιγάλεω και Λεβαδειακό). 

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη ενός φίλου της ομάδας και Ρεθεμνιώτη παράγοντα του Ποσειδώνα Γερανίου, Στέλιου Νικολακάκη. 

Το ματς:

Στο 3′ ο Νταρζίσιο βγήκε από έξω αριστερά, έκοψε τη μπάλα στον επερχόμενο Τσάβο που μπροστά από το τέρμα βρήκε “αέρα”.

Στο 5′ διπλή χαμένη ευκαιρία για την Κηφισιά με τον Σόουζα να πλασάρει και να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Τσάβος ενώ στο ριμπάουντ που πήρε ο Κουϊρουκίδης σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Καλογεράκης.

Στο 13′ καταπληκτική σόλο προσπάθεια από τον Εμπόι με τρίπλα πάνω σε δύο αντιπάλους του και σουτ έξω από την περιοχή το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Στο 15′ ο Κουϊρουκίδης πάσαρε με το κεφάλι στον Σόουζα που σούταρε από καλή θέση με λάθος τρόπο άουτ.

Στο 17′ νέο καλό σουτ από τον Εμπόι έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου.

Στο 30′ οι αλλεπάλληλες προσποιήσεις του Εμπόι, τον έφεραν διαγώνια μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.

Στο 34′ ο Νοικοκυράκης “σπάει” το τεχνικό οφσάιντ και βγαίνει από έξω αριστερά, κόβει τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής όμως ο Σουμπασάκης δεν βρίσκει καλά τη μπάλα στον βηματισμό του.

Στο 44′ ο Σόουζα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ το οποίο όμως το εξουδετέρωσε με υπέροχο τρόπο ο Καλογεράκης.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 51′ ο Εμπόι ξεκίνησε ιδανικά μια επίθεση, μοίρασε στον Τριντάντε εκείνος έκοψε στον Σουμπασάκη που έστρωσε για τον επερχόμενο Πολυχρόνη κι αυτός σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!!!

Στο 68′ ο Ανδρικόπουλος πέφτει την τελευταία στιγμή στα πόδια το Κουϊρουκίδη και διώχνει πριν σουτάρει ο φορ της Κηφισιάς.

Στο 82′ ο Νοικοκυράκης φεύγει στο επιθετικό τρανζίσιον και βγαίνει τετ-α-τετ με τον Αναγνωστόπουλο. Το πλασέ του όμως απόκρουσε σωτήρια ο πορτιέρο.

Στο 84′ και πάλι ο Νοικοκυράκης θέλησε να σουτάρει με δύναμη από διαγώνια θέση όμως και πάλι ο Αναγνωστόπουλος έδιωξε με υπερένταση.

Η διαιτησία: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής). Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής) – Μποζατζίδης (Μακεδονίας). 4ος διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας). Την κίτρινη αντίκρισε ο Εμπόι.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Τσάβος (64′ Σταθόπουλος), Νοικοκυράκης, Νταρζίσιο (90′ Πέτρου).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Παυλάκης, Μκρτσιάν, Σωτηράκος (64′ Γκότοβος), Νέβεζ, Παπασάββας, Κουϊρουκίδης, Τετέι (46′ Καλλέργης), Καραγκούνης (64′ Γιαννιτσάνης), Σόουζα (46′ Αγγελόπουλος).

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ