ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνετα την Ε.Α.Π. ο Αστέρας Ρεθύμνου στην Σοχώρα

0

Ρότζεν, Βελονάκης, Στεφανάκης (αυτογκόλ) και Χατζηάδης τα γκολ της αναμέτρησης ενώ πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Στέλιου Νικολακάκη.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: 

15’ σέντρα του Αντωνόπουλου, κεφαλιά του Μαραθιανού θα μπλοκάρει ο Τριποδιανός.

19’ ο Βελονάκης στρώνει στον Απ. Κλειδή, το σουτ του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τριποδιανός.

25’ ο Αντωνόπουλος θα βγάλει την σέντρα από αριστερά, ο Βελονάκης θα στρώσει στον Ρότζεν και αυτός αφού θα αποφύγει ένα αντίπαλο με πλασέ θα ανοίξει το σκορ, 1-0.

40’ καλό σουτ του Ρότζεν θα διώξει σε κόρνερ ο Τριποδιανός.

54’ ο Άννι θα τροφοδοτήσει τον Χατζηκωνσταντίνου και αυτός αφού απέφυγε όμορφα τον Γ. Τζαγκκαράκη με υποδειγματικό πλασέ θα πετύχει το 2-0.

78’ ο Άννι με βαθιά μπαλιά προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Χατζηάδη, αλλά ο Ευτ. Στεφανάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα «κρέμασε» άθελα του τον Τριποδιανό, για το 3-0.

79’ καλό σουτ του Τσακάλι η μπάλα θα φύγει άουτ.

80’ σέντρα του Λαδιανού, ο Κόκκαλης σκοράρει με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ.

89’ ο Ρότζεν εκτελεί όμορφα φάουλ, ο Τριποδιανός διώχνει εντυπωσιακά, αλλά η μπάλα προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και στρώνεται στον Χατζηάδη ο οποίος από κοντά με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό 4-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Ι. Φραγκιαδάκης, Ψωφάκης.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Α. Παπαδάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Απ. Κλειδής, Ρότζεν, Ι. Μελαδάκης, Μαραθιανός, Αντωνόπουλος, Άννι (80’ Εμ. Τζαγκαράκης), Γερωνυμάκης (80’ Λ. Μιχαηλίδης), Γ. Βελονάκης (69’ Χατζηάδης), Χατζηπαράσχος (72’ Κούρο).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Πολύχρονος (80’ Σαρινάκης), Φ. Ιμπραχίμι (46’ Αντ. Λαδιανός), Ευτ. Στεφανάκης, Ρ. Αποστολάκης, Ελ. Σπυριδάκης (53’ Τσακάλι), Κόκκαλης, Μαυρής (53’ Μέλι), Γ. Τζαγκαράκης, Ιλ. Τσαπόκου (63’ Γεωργιουδάκης), Π. Ποθουλάκης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ