ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις για το “ΤΑΛΩΣ” στο πανελλήνιο σκοποβολής

0

Δύο μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις ήταν ο απολογισμός του σωματείου ΤΑΛΩΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής που έγινε στην Ελευσίνα.

Αναλυτικά: Στην κατηγορία SH1 αεροβολο 10μ. Ο Βασαρμιδάκης Αλέξανδρος κατέλαβε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 537 , ο Διαλεκτάκης Γιώργος στην πρώτη του μάλιστα εμφάνιση κατέλαβε την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 468 .

Στην ίδια κατηγορία ο Σταυρόπουλος Κω/νος κατέλαβε την 11η θέση με επίδοση 405. Οι επιδόσεις αυτές των αθλητών, μας δίνουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον , καθώς έγιναν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, και ελλείψεις στις προπονητικές υποδομές.

Ευχαριστούμε θερμά την Ομοσπονδία ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ για την άψογη διοργάνωση και τους χορηγούς του σωματείου που στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών μας. PHAISTOS NETWORK, MINOAN LINES, HERTZ, BEST PRICE. TRANSCOMBI EXPRESS, UNION. Οι εγχώριες διοργανώσεις μας συνεχίζονται με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μποτσια αρχές Νοεμβρίου. Με εκτίμηση Βαρβεράκης Γεώργιος Varverakis Georgios

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ