ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κώστας Λίμα: « Η Επισκοπή είναι ομάδα με φιλοδοξίες και δυναμώνει καθημερινά»

0

Ο  28 χρόνος ακραίος αμυντικός της Επισκοπής Κωνσταντίνος Λίμα μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα Ρέθεμνος και αναφέρθηκε στην αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών,την πορεία της ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League και για το τι είναι αυτό που τους ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους διεκδικητές της κατηγορίας.

Πώς σχολιάζεις την πορεία της Επισκοπής μέχρι αυτή την στιγμή? αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών

«Πιστεύω ότι είναι μια πολύ αξιόλογη πορεία και νιώθουμε απόλυτα καλυμμένοι με τις φιλοδοξίες και τους στόχους που είχαμε από την αρχή. Παρά τις όλες τ δυσκολίες και τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια σε λίγο χρονικό διάστημα η ομάδα έδειξε ότι αγωνιστικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο».            

Αν περάσει η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών της κυβέρνησης, η Επισκοπή θα ανέβει σίγουρα στην Super League. Πιστεύεις ότι το υπάρχον ρόστερ μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλότερη κατηγορία?

«Στην υψηλότερη κατηγορία υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις, ακόμα πιο δυνατές και ποιοτικές ομάδες με καλούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα εάν θες να διεκδικήσεις πράγματα στη μεγαλύτερη κατηγορία θα χρειαστούν  προσθήκες έμπειρων παικτών ώστε να έχουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικό και αξιόλογο σύνολο γιατί ως γνωστό ο μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα μας είναι πολύ χαμηλος».

Τι είναι αυτό που σας ξεχωρίζει σαν ομάδα από τις υπόλοιπες που συμμετέχουν στον όμιλο:

«Πιστεύω ότι είμαστε μια ομάδα με φιλοδοξίες και η πορεία μας είναι κυρίως ανοδική. θεωρώ ότι είμαστε μια καλά δουλεμένη ομάδα και κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουμε να βγάζουμε αυτά που δουλεύουμε κάθε μερα στον αγωνιστικό χώρο με πλάνο και κυρίως να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά που βγάζουμε στο γήπεδο είναι αποτέλεσμα του προπονητικού επιτελείου που μας συμβουλεύει σε καθημερινή βάση και της προσπάθεια όλων των παιδιών που είναι πολύ μεγαλη».

Είσαι ένας παίκτης με πλούσια εμπειρία καθώς έχεις αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Λευκωσίας, ποια ομάδα ήταν εκείνη στην οποία ευχαριστήθηκες το ποδόσφαιρο και γιατί?

«Θα έλεγα τον Πανιώνιο αλλά ήμουν στα 15 τοτε, οπότε θα πω την νίκη βολου. Εκεί νιώθεις την πίεση το άγχος για να κάνεις το κάτι παραπάνω και το καταλαβα όταν κατακτησαμε το κύπελλο όπου ήταν μοναδικά τα συναισθήματα και η αγάπη του κόσμου».

Ποιο στοιχείο είναι αυτό που ξεχωρίζει  στον τρόπο παιχνιδιού σου:

«Νομίζω πως είναι η ταχύτητα και η τεχνική μου και όταν παιζω αριστερό μπακ και πιο μπροστά σε άλλες θέσεις μου αρέσει πολύ το επιθετικό στυλ παιχνιδιού»..

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της Επισκοπής:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν και είναι κοντά μας και μας στηρίζει. Χαίρομαι που βλέπω ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και εύχομαι να έχουμε ακόμα περισσότερους φιλάθλους κοντά μας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ