ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Ρέθυμνο ο Παναγιώτης Φασούλας

0

Για πρώτη φορά το Ρέθυμνο υποδέχθηκε υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ σε προεκλογική περίοδο, με τον κ. Παναγιώτη Φασούλα να κάνει «ποδαρικό» στην πόλη μας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» από τους τοπικούς παράγοντες του αθλήματος. Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπης Μαρκάκης, ο πρόεδρος του Ρεθύμνου Cretan Kings, Γιάννης Καλαϊτζάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Ρεθύμνου, Βασίλης Θεοδωρής, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΚΑ Αρκάδι, Φώτης Τσιμπούκας και ο πρόεδρος του ΑΟ Δειλινού, Γιώργος Χιωτάκης, ενώ τον κ. Φασούλα συνόδευσαν οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κίμων Γκιουλιστάνης, Γιάννης Τσουμής (Α’ Αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΘ) και Βάσω Στασινού.

Ο υποψήφιος πρόεδρος αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς των τοπικών παραγόντων, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν. Το θέμα που τονίστηκε ιδιαίτερα, είχε να κάνει με την ανάπτυξη των ακαδημιών της περιφέρειας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη του να περάσει στην εποχή της ψηφιοποίησης και το μπάσκετ, κοινοποιώντας τα δεδομένα που θα βοηθήσουν στην ανάδειξη των νεαρών ταλαντούχων παικτών.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκλογές της ΕΟΚ έχουν οριστεί για τις 30 Μαΐου.

Παναγιώτης Φασούλας: «Να βελτιώσουμε την αξιοπιστία, την αξιοκρατία και να φέρουμε τη διαφάνεια»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ» και τονίζοντας πως στόχος είναι η αξιοπιστία, η αξιοκρατία και η διαφάνεια του ελληνικού μπάσκετ, τα οποία θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του αθλήματος. «Έχουμε ξεκινήσει μία περιοδεία στην Κρήτη για να δούμε τα σωματεία του νησιού, να μιλήσουμε για το πρόγραμμα μας, να πούμε τι πρεσβεύουμε εμείς για το μπάσκετ της επόμενης μέρας.

Εμείς στο πρόγραμμα μας είμαστε σταθεροί από την πρώτη μέρα. Μιλάμε για 4-5 βασικά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να βελτιώσουν την αξιοπιστία, να βελτιώσουν την αξιοκρατία και ουσιαστικά να φέρουν τη διαφάνεια και την εξωστρέφεια στην Ελληνική Ομοσπονδία. Αυτή είναι η “συνταγή” για να ξανακάνουμε το μπάσκετ πρώτο στις καρδιές των Ελλήνων, πρώτο στις σκέψεις των φιλάθλων και να ξαναφέρουμε κοντά περισσότερα παιδιά, να έχουμε ξανά επιτυχίες και ισχυρότερα πρωταθλήματα σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Επαναλαμβάνω ότι αυτά που πρεσβεύουμε είναι μπασκετικά ζητήματα. Αυτονόητα της περισσότερες φορές. Θεωρούμε ότι είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν γιατί δεν περιμένουμε ούτε ΕΣΠΑ, ούτε την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος, ούτε νομοθετικές ρυθμίσεις. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε το μπάσκετ προς το καλύτερο και αυτό θα κάνουμε».

sportsmagazine.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ