ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Παναθηναϊκό ο Ρεθυμνιώτης Νίκος Κατικάς

0

Ένα πολύ σπουδαίο βήμα στην προπονητική του καριέρα πραγματοποίησε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός, Νίκος Κατικάς, ο οποίος ανέλαβε ρόλο βοηθού προπονητή στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Ο 29χρονος προπονητής έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από πολύ νωρίς για τις προπονητικές του ικανότητες, έχοντας στο βιογραφικό του ομάδες όπως ο Άρης, η Πυλαία, ο ΑΟ Θήρας και ο Πανναξιακός. Στη Θεσσαλονίκη είχε αναλάβει τα τμήματα υποδομών του Άρη και της Πυλαίας, αλλά και τη μεγάλη ομάδα των “κιτρινόμαυρων” (Α2 κατηγορία – βοηθός προπονητή). Έπειτα, μετακόμισε στη Σαντορίνη για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας, όπου πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες του συλλόγου.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε και έπειτα από προσωπική εισήγηση του Αποστόλη Οικονόμου, ο Νίκος Κατικάς κάθισε στον πάγκο του Πανναξιακού ως βοηθός προπονητή. Δυστυχώς, το αμέσως επόμενο διάστημα ο κορωνοϊός και το δεύτερο κύμα της πανδημίας εμπόδισε τα όποια σχέδια της ομάδας, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από την ομάδα τον Δεκέμβριο. Όμως, μία ακόμα μεγάλη πρόκληση βρέθηκε στον δρόμο του, με το δίδυμο Οικονόμου – Κατικάς να μετακομίζει στην Αθήνα και την ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, σήμερα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, στην επιστροφή των παικτριών στις προπονήσεις μετά από 2 περίπου μήνες απραξίας.

Να θυμίσουμε πως ο Ρεθυμνιώτης προπονητής έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ ως παίκτης των τμημάτων υποδομών του ΟΠΕΡ.

sportsmagazine.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ