ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αν. Σάμου ευχαριστεί τον Αστέρα Ρεθύμνου

0

Τις ευχαριστίες του και προς τον σύλλογο του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Δήμος Ανατολικής Σάμου για την στήριξη που παρείχε η ομάδα της Σοχώρας στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου. Θυμίζουμε πως ο ΑΟΝ Αστέρας είχε τρέξει… εβδομάδα Αγάπης μέσα στο Νοέμβριο συγκεντρώνοντας αγαθά πρώτης ανάγκης τα οποία απέστειλε στην πολύπαθο Σάμο. Οι Αστερίτες απέστειλαν στο νησί του ανατολικού Αιγαίου, δύο αναπηρικά καροτσάκια, αλλά και είδη ρουχισμού και κουβέρτες, για τις ανάγκες των πληγέντων. Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Δήμου Ανατολικής Σάμου αναφέρει, «Από την πρώτη κιόλας στιγμή, μετά το καταστροφικό σεισμό που έπληξε το νησί της Σάμου, η πρόθεση προσφοράς προς το Δήμο μας είναι συγκινητική και η συμπαράσταση αμέριστη. Λάβαμε και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε είδη και αγαθά πρώτης ανάγκης, ρουχισμό, εξοπλισμό καταλυμάτων, εξοπλισμό σημάνσεων κ.ά, όπως επίσης μικρά και μεγάλα χρηματικά ποσά μέσω του λογαριασμού που δημιουργήθηκε, για τους σεισμόπληκτους του Δήμου μας και είμαστε ευγνώμονες γι' αυτό.

Μεγάλη και σημαντική είναι και η ενεργοποίηση απλών πολιτών/ ιδιωτών από όλο τον κόσμο, που στέλνουν με τις πράξεις τους ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που οι συνάνθρωποι μας δοκιμάζονται ευχαριστούμε που δηλώνετε παρόντες και δεν είστε θεατές στις μεγάλες ανάγκες των σεισμόπληκτων του νησιού μας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ