ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τα κατάφερε ο Άρης κόντρα στον ΠΟΑ

0

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον Άρη, καθώς ο ΠΟΑ με την συμπλήρωση 15 λεπτών προηγούνταν με 3γκολ.

Ο Άρης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 33ο λεπτό με τον Ζόντο.

Ο αγώνας:

Στο 7ο λεπτό ο Γκελοσάνη έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο ΠΟΑ πήρε κεφάλι στο σκορ. Από σέντρα του Κερμενίδη ο Πατηνιώτης κατέβασε και πάσαρε την μπάλα στον Καιμακαμούδη ο οποίος με ιδανικό σουτ έγραψε το 0-1.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η ομάδα του Ατσαλένιου έκανε το 0-2. Στο 14ο λεπτό από χτύπημα φάουλ του Κερμενίδη οι φιλοξενούμενοι πήραν αέρα τερμάτων δύο τέρματα.

Ο ΠΟΑ συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο 15’… έγραψε το 0-3! Από ατομική ενέργεια του Πατηνιώτη και κόψιμο του, ο Νάτος με κεφαλιά σκόραρε και αυτός για τους πράσινους.

Ο Άρης Ρεθύμνου αντέδρασε και στο 33ο λεπτό έφτασε στην μείωση του σκορ. Μετά από όμορφο συνδυασμό ο Ζόντο με δυνατό σουτ σκόραρε μειώνοντας σε 1-3, σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Άρης Ρεθύμνου έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές όταν στο 55ο λεπτό ο Ζότος αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Στο 62’ οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή όμως το σουτ του Σκουλούδη δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σαφέστατα χωρίς πολλές ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να μην έχουν «κλασσικές» ευκαιρίες.
Ο Παναγιωτάκης από καλή θέση στο 77ο λεπτό δεν κατάφερε να βρει στόχο με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Σημαντική για τον ΠΟΑ στο 85ο λεπτό όταν ο Μέμμος έκανε την προσπάθεια όμως το σουτ του βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Ρεθύμνου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Άρης Ρεθύμνου: Κελαϊδής, Αντουράκης, Νικηφόρος, Μεταξάκης, Μαργκίνι, Μανωλακάκης, Λαζίδης, Περήφανος, Σκουλούδης, Ματαραγκάσι, Ζότο

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Νάτος, Σαμουηλίδης (60’ Μέμμος), Αναστασίαδης, Πατηνιώτης (46’ Χατζηανδρέου), Κερμενίδης, Σένκα (27’ λτ. Παναγιωτάκης, Τσιρούδης, Ρουμπάκης, Γκελοσάνι (72’ Ξυλούρης), Καϊμακαμούδης

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ