ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θρίαμβος του Ρεθυμνιακού επί του Άρη στη Σοχώρα

0

Πλέον ο Ρεθυμνιακός έχει 6 βαθμούς σε 3 αγώνες και αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ ο Άρης έμεινε χωρίς βαθμό μετά από 3 αγώνες που έχει δώσει και χωρίς να έχει πετύχει γκολ. 

Τα γκολ:

Εκτέλεση κόρνερ στο 11' απο τον Μυρθιανό  ο Σηφακάκης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Ρεθυμνιακό.

Στο 17’ μετά από  διαρκείας στην περιοχή του Άρη, ο Σηφακάκης προσπάθησε για ανάποδο «ψαλίδι» χωρίς αποτέλεσμα , η μπάλα έφτασε στον Αντιασβίλι ο οποίος την έστειλε στην γωνία του Καλεϊδη για το 2-0.

Ο Ρεθυμνιακός έκανε το 3-0 στο 33’. Βολέ του Κοκκαλά ο Παπιομίτογλου  έφυγε γρήγορα στην κόντρα, οι κόντρες τον ευνόησαν, η μπάλα έφτασε στον Μερτίρι που  μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Κελαϊδή.

Στο 64' λάθος στην άμυνα του Άρη, ο Δελήμπασης εκλεψε την μπάλα, πάσαρε αστον Μυρθιανό  και εκείνος έδωσε στο Σηφακάκη που σούταρε, ο Κελαϊδής, απέκρουσε ,όμως με δεύτερη προσπάθεια ο σέντερ φορ του Ρεθυμνιακού έγραψε το τελικό 4-0.

 

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γ. Λυρώνης) :Κοκκαλάς, Τουρνάκης, Μυρθιανός (65’ Κουδουνάκης), Γεωργούλης (55’ Δασκαλάκης), Μπούσδρας, Δροσάκης, Δελήμπασης (70’ Πρινιανάκης), Παπιομίτογλου, Αντιασβίλι (55’ Ξεπαπαδάκης), Σηφακάκης (65’ Βρεττός), Μερτίρι.

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Α. Παπαδάκης) : Κελαϊδής, Αντουράκης (59’ Λαγκουβάρδος), Νικηφόρος, Μεταξάκης, Χασιώτης (46’ Παπαδάκης), Μαργκίνι (46’ Ζότο), Μανωλακάκης, Περήφανος, Σκουλούδης (59’ Λαζίδης), Ματαραγκάσι (69’ Μαγιάφας), Σεφουλάϊ.

Πλέον ο Ρεθυμνιακός στρέφεται στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη Σούδας την επόμενη αγωνιστική, ενώ ο Άρης παίζει με τον ΠΟΑ στα Μισίρια

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ