ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με καλή ψυχολογία ο Αστέρας κόντρα στον ΑΟΑΝ

0

«Χωρίς τον Λευτέρη Ψυχουντάκη θα παραταχθεί η ομάδα μας στο παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ την Τετάρτη (21/10) στις 16.00 στην Σοχώρα για την 2ηαγωνιστική του Κρητικού Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποκόμισε τράβηγμα στον δικέφαλο στα τελευταία λεπτά της Κυριακάτικης αναμέτρησης των Αρχανών και αποτελεί τον δεύτερο απόντα, μαζί με τον Στέλιο Παντελακάκη, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενόχλησης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Όλοι οι υπόλοποι είναι στην διάθεση του τεχνικού μας Ηλία Ασπρομάτη, ο οποίος λίγο μετά από την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης την Τρίτη (20/10), ανακοίνωσε τους 21 παίκτες, στους οποίους υπολογίζει για το παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ.

Αυτοί είναι οι: Παπαδάκης, Παντελίδης, Αντωνόπουλος, Πετρίδης, Βλατάκης, Κασσέλας, Σαρρής, Π. Κλειδής, Μαραθιανός, Α. Κλειδής, Σιόρε, Νεμπιάι, Δρανδάκης, Μπουρνέλης, Δημήτρη, Γερωνυμάκης, Καψαλάκης, Τζαγκαράκης, Βελονάκης, Ρηγάκης, Ιμπραχίμι».

Παράλληλα ο Ηλίας Ασπρομάτης μίλησε στο επίσημο site του Αστέρα για το παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, τον ΑΟΑΝ, όπου καλούμαστε να δώσουμε αξία στη σπουδαία νίκη που πετύχαμε στην 1ηαγωνιστική. Γνωρίζουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και αθλητική ομάδα που έρχεται με καλή ψυχολογία στο Ρέθυμνο γιατί κέρδισε επίσης στην πρεμιέρα και μάλιστα με ανατροπή. Θεωρώ ότι θα ανταποκριθούμε και πάλι στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό. Θα είναι ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι, όπου καλούμαστε να ξεπεράσουμε και την επιβάρυνση που είχαμε στο προηγούμενο, να κάνουμε ένα ώριμο και πειθαρχημένο παιχνίδι με στόχο να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ