ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με καλή ψυχολογία ο Ρεθυμνιακός κόντρα στη Δαμάστα

0

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Νίκο Καλογεράκη ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού αλλά θα έχουν στην διάθεσή τους τον Αργεντινό σέντερ φορ Σαντιάγκο Παστορίνι Τεράν.

Στόχος η νίκη για να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

«Χωρίς τον τραυματία Νίκο Καλογεράκη, αλλά με τον Αργεντινό σέντερ φορ, Σαντιάγκο Παστορίνι Τεράν, το δελτίο του οποίου βρίσκεται ήδη στο κλασέρ με τα ανάλογα επίσημα έγγραφα θα σχηματιστεί η αποστολή του Ρεθυμνιακού μας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Γιώργος Λυρώνης που δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα είδε στην σημερινή πρωινή προπόνηση τους Δημήτρη Μυρθιανό που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στις αρχές τις εβδομάδας, αλλά και τον Χρήστο Μερτίρι που προερχόταν από τον γνωστό τραυματισμό στον ώμο στο φιλικό με τον Άρη Σούδας, να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και να είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αυριανό αγώνα της Σοχώρας (16.00) με την νεοφώτιστη Δαμάστα.

Έτσι λοιπόν ο έμπειρος τεχνικός μας θα αποφασίσει για την αρχική 11αδα ανάμεσα στους :

 Κοκκαλά, Νικηφόρο, Μυρθιανό, Γεωργούλη, Μπούσδρα, Πρινιανάκη, Δελήμπαση,  Δροσάκη, Χαλκιαδάκη, Αντιασβίλι, Ξεπαπαδάκη, Παπιομίτογλου, Σηφακάκη, Τουρνάκη, Κουδουνάκη, Δασκαλάκη, Φράγκο, Μερτίρι, Σαντιάγκο Παστορίνι Τεράν και Βρεττό ».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ