ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Επισκοπής: Μιχάλης Νικολιδάκης: «Τηρήσαμε κατά γράμμα το πλάνο μας»

0

Τις απόψεις του για τις εμπειρίες που γεύθηκαν όλοι στην ομάδα μας, κατέθεσε ο πρόεδρος της Επισκοπής Μιχάλης Νικολιδάκης. Ο κ. Νικολιδάκης, αναφέρθηκε τόσο για τη  χρονιά που έφυγε όσο και γι’ αυτή που έρχεται, εκεί όπου η Επισκοπή αναμένεται ανανεωμένη, δυνατή μα και σαφώς πιο έμπειρη.

«Δύο μήνες άμα την ολοκλήρωσή των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι, αντεπεξήλθαμε στις δυσκολίες της Football League. Για μας, ήταν μια χρονιά που πρωτίστως, θα έπρεπε να σταθούμε -όπως και σταθήκαμε- με αξιοπρέπεια απέναντι σ’ όλες τις ομάδες σε αγωνιστικό και επικοινωνιακό επίπεδο αλλά και βάσει των αρχών που μας διέπουν, να τηρήσουμε όλα όσα εκφράζουμε ως φιλοσοφία ομάδας.

Θεωρούμε ότι, η κουλτούρα και η νοοτροπία μας ήταν οι κύριοι λόγοι που μας κράτησαν στις τοπ ομάδες της κατηγορίας.

Το πλάνο που είχαμε εξ αρχής της χρονιάς θέσει, το τηρήσαμε κατά γράμμα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα αντεπεξήλθε πλήρως καθώς, απέναντι σ’ όλες τις ομάδες, φανήκαμε ανταγωνιστικοί.

Χρησιμοποιήσαμε μια έδρα παίζοντας σ’ ένα γήπεδο (ΔΑΚ Γάλλου), εντελώς καινούριο για μας.

Δεν θα πρέπει να λησμονήσω επίσης ότι, είμαστε ευχαριστημένοι από το φίλαθλο κοινό του Ρεθύμνου που μας αγκάλιασε και περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση στην ερχόμενη σεζόν. .

Η ομάδα θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Football League με γνώμονα το σχέδιο που ήδη έχουμε χαράξει. Ευελπιστούμε ότι θα εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα μια και οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν ως προς την αναδιάρθρωση, αναγκάζουν τις ομάδες να ανεβάσουν κατά πολύ τον πήχη του ανταγωνισμού.

Εξυπακούεται ως διοίκηση ότι, θα κάνουμε από την πλευρά μας αυτό που πρέπει ώστε να υπάρξουν κάποιες βελτιωτικές αλλαγές στο ρόστερ.

Ο σχεδιασμός ήδη έχει ξεκινήσει και οι πρώτοι με τους οποίους θα μιλήσουμε, θα είναι οι ίδιοι οι προπονητές μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ