ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παιδοφιλία-διαστροφή-ανωμαλία και βία

0

Ο αριθμός των 40.000 κακοποιημένων παιδιών προκαλεί σοκ.  Κάθε μέρα 2 παιδιά κακοποιούνται σεξουαλικά, θύματα παιδόφιλων και παιδεραστών. Τους πρώτους 8 μήνες του έτους, 294 παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από κυνικά ανθρωπόμορφα τέρατα, καθάρματα και αποβράσματα της κοινωνίας. Τα μαρτύρια της 12χρονης από τον εξακολουθητικό βιασμό της, έσκασαν σαν βόμβα και είναι ανατριχιαστικά και φρικώδη. Το διεφθαρμένο κοινό διψάει να δει στην TV λεπτομέρειες λόγω μαζικής νοσηρής περιέργειας. Πρωτοφανής καταιγίδα βίας που έχει ριζώσει στην ελληνική κοινωνία με αποτρόπαια εγκλήματα. Πάντοτε στα περιστατικά αυτά οι γείτονες (σε παραλυσία ή λήθαργο) με φονική απάθεια και υποκρισία χύνουν εκ των υστέρων… κροκοδείλια δάκρυα. Οι δάσκαλοι της 12χρονης ευρισκόμενοι σε βαθύτατο ανατολίτικο λήθαργο ουδέποτε ενημέρωσαν τους γονείς της για τις αναρίθμητες απουσίες της και ουδέποτε μετέβησαν στο σπίτι της για το σκοπό αυτό. Το Υπ. Παιδείας όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για την έλλειψη αποτροπής τέτοιων κακουργημάτων αλλά προκλητικά δεν προέβη σε καμία σχετική δήλωση. Προφανέστατα οφείλει να εκδώσει εγκύκλιο για όλα τα σχολεία της επικράτειας ώστε:

α) οι νεοδιορισθέντες (μετά από δεκαετίες) 3.000 ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί να καταγράφουν, να επεξεργάζονται τα στοιχεία και να τα στέλνουν στις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο βόθρος της βίας στο σχολείο θα πρέπει να ανοίξει.

β) να λειτουργήσουν τα πρωτόκολλα στα σχολεία για τον εντοπισμό των ύποπτων περιστατικών.

γ) να ενημερωθούν οι μαθητές με sms (όπως στην πανδημία)  για την τηλεφωνική γραμμή SOS ‘’1056’’ του Χαμόγελου του Παιδιού. Έτσι θα δώσουμε φωνή στα παιδιά. Οι κοινωνικές υπηρεσίες και τα σχολεία δυστυχώς έχουν κενά στα φίλτρα τους άρα δεν υπάρχουν άμυνες στην παιδική κακοποίηση. Λόγω της πρωτοφανούς καταιγίδας βίας στα σχολεία και την κοινωνία και επειδή δεν υπάρχει αναχαίτιση του φαινομένου, καλό είναι να μιμηθούμε άλλες χώρες και να θεσπίσουμε ως ποινική κύρωση τον χημικό ευνουχισμό. Αναμένει η ελληνική κοινωνία την γνωστοποίηση «της πελατείας» με τα 213 ονόματα για διαπόμπευση και παραπομπή σε δίκη. Το να μιλάμε δεν είναι «καταγγελία», αλλά συμβολή στο να σωθούν  ψυχές. Δυστυχώς ο άνθρωπος έχασε την ανθρωπιά του.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ