ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών ο Μύρων Χιλετζάκης

0

 "Δικαίωμα ψήφου στην εκλογική διαδικασία είχαν οι Μικροί Συνεταιρισμοί της ΕΘ.Ε.Α.Σ με κύκλο εργασιών μικρότερο των 500.000 ευρώ".
Το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν οι προγραμματισμένες εκλογές για την εκλογή του Τακτικού Εθνικού Διοικητικού Συμβουλίου Μικρών Συνεταιρισμών της ΕΘ.Ε.Α.Σ στα γραφεία της Οργάνωσης στην Αθήνα.
 
Ειδικότερα, δικαίωμα ψήφου στην εκλογική διαδικασία είχαν οι Μικροί Συνεταιρισμοί της ΕΘ.Ε.Α.Σ με κύκλο εργασιών μικρότερο των 500.000 ευρώ. Στην εκλογική διαδικασία, η οποία πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά με ανώνυμη διαδικασία μετείχαν οι αντιπρόσωποι των Αγροτικών Συνεταιρισμών, μελών της ΕΘ.Ε.Α.Σ. Από την ψηφοφορία προέκυψε 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο.
 
Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, ο πλειοψηφών, κ. Μύρων Χιλετζάκης συγκάλεσε όλους τους εκλεγέντες σε κατανομή αξιωμάτων. Κατόπιν ομόφωνης ψηφοφορίας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει την εξής σύσταση:
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ως εξής:

Για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας, ο κ. Χιλετζάκης προέβη στην εξής δήλωση:
 
«Ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και την εμπιστοσύνη, που έδειξαν στα πρόσωπα των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου».
 

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ