ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Εμμονές και άγνοια «γκρεμίζουν» τη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ

0

Οι εμμονές κάποιων που προίστανται και καθώς φαίνεται το γεγονός ότι ο Πρόεδρος δεν έχει μεγάλη εμπειρία στα του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούν σε συνεχή… φάουλ τον κρίσιμο αυτό Οργανισμό.

Δείγμα η ανακοίνωση – παρωδία, που έβγαλε στις 23 Νοεμβρίου ο ΟΠΕΚΕΠΕ για τα δικαιολογητικά νόμιμης κατοχής αγροτεμαχίων που πρέπει να προσκομίσουν οι παραγωγοί. Ούτε τα τυπικά που αφορούν την ορθογραφία και το συντακτικό δεν μπορούν να τηρήσουν αφού η βιασύνη τους είναι τέτοια που τους κάνει να στέλνουν σοβαρές επιστολές χωρίς να τις ελέγξουν πριν τις κοινοποιήσουν.

Επίσης δείγμα είναι ότι δεν έχει ελεγχθεί καν η εφαρμογή αν μπορεί να δεχτεί τα έγγραφα που ζητάει ο Οργανισμός από τους παραγωγούς.

Μέχρι άλλωστε τώρα είναι αδύνατη η επισύναψη δικαιολογητικών με την προθεσμία να λήγει στις 2 του μήνα, λόγω του ότι το σύστημα είναι κλειστό.

Ακόμα, έχουν σταλεί λάθος μηνύματα και e mail σε παραγωγούς. Μέχρι και παραγωγοί που δεν είχαν ποτέ βοσκοτόπια έλαβαν ειδοποιήσεις. Δυστυχώς κάποιοι παίζουν με τα νεύρα των παραγωγών και των ΚΥΔ, αφού αγρότες-κτηνοτρόφοι αφήνουν τις δουλειές για να πάνε στα ΚΥΔ χωρίς να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους.

Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΟΠΕΚΕΠΕ στις 22 του μήνα:

agrocretanews.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ