ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Έως τις 25/7 οι απαιτούμενες διορθώσεις των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης - Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα διασταυρωτικού ελέγχου για αποσφαλμάτωση

0

Το αργότερο έως τις 25 Ιουλίου θα πρέπει οι παραγωγοί που έχουν υποβάλει την ΕΑΕ 2019 να προβούν στις τυχόν απαιτούμενες διορθώσεις των αιτήσεων τους είτε μέσω της on line εφαρμογής του ΟΠΕΚΕΠΕ, είτε μέσω ΚΥΔ.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, τα αποτελέσματα του 12ου διασταυρωτικού ελέγχου των αιτήσεων έχουν αναρτηθεί, στην εφαρμογή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2019 (https://osdeypovoli.dikaiomata.gr/gaee2019/) και στο menu “έλεγχοι αποσφαλμάτωσης” στην οποία οι παραγωγοί έχουν πρόσβαση μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Για να είναι δυνατή η είσοδος στην εφαρμογή είναι απαραίτητη η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού από τη σελίδα https://registration.dikaiomata.gr/user_registration. Οδηγίες για τη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού και λήψης κωδικού, περιέχονται στο αρχείο https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/static/files/egxeiridio_online_xristi.pdf.

Σημειώνεται ότι όσοι από τους παραγωγούς δεν έχουν αποκτήσει προσωπικούς λογαριασμούς πρόσβασης, μπορούν να δημιουργήσουν είτε μόνοι τους , είτε μέσω των ΚΥΔ που υπέβαλλαν την Αίτησή τους.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ