ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Τύπος κατάφερε να κατασκευάσει ένα λειτουργικό σκάφος από πάγο

0

Σε μια εκθαμβωτική επίδειξη δημιουργικότητας ένας άνδρας από τη Λευκορωσία κατάφερε να κατασκευάσει μια πλήρως λειτουργική βάρκα κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από πάγο. Ο Ιβάν Καρπίτσκι έχει τραβήξει τα βλέμματα και γοητεύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη δημιουργία του, η οποία παρουσιάστηκε μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram που έκτοτε έχουν γίνει viral.

Το σκάφος του Καρπίτσκι δεν είναι απλώς ένα θαύμα της φαντασίας, αλλά μια απόδειξη της σχολαστικής κατασκευής και του καινοτόμου σχεδιασμού. Ο Καρπίτσκι ξεκίνησε μια διαδικασία έντασης εργασίας, σκαλίζοντας και κολλώντας μαζί τεράστιους όγκους πάγου. Η κατασκευή αναβαθμίστηκε με τη χρήση ηλεκτρικών εργαλείων, τα οποία βοήθησαν στη διαμόρφωση του πάγου στις επιθυμητές μορφές, συμπεριλαμβανομένου του κύτους και των δομικών στοιχείων του σκάφους.

Αυτό το αξιοσημείωτο εγχείρημα θα μπορούσε εύκολα να βρει μια θέση ανάμεσα στα θαύματα του φεστιβάλ πάγου του Χαρμπίν, προκαλώντας καλλιτέχνες και μηχανικούς να διευρύνουν τα όρια του εφικτού, δημιουργώντας κατασκευές από πάγο.

Καθώς οι θεατές σε όλο τον κόσμο θαυμάζουν το θέαμα αυτού του παγωμένου σκάφους που πλέει στα παγωμένα νερά, είναι σαφές ότι η φαντασία και η δημιουργικότητα δεν έχουν όρια.

gazzeta.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ