ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Βρετανός ήπιε 2000 μπύρες σε 200 ημέρες και τώρα προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι αλκοολικός

0

 Ο Pint-master Jon May έγινε διάσημος στο TikTok αφού έβαλε στόχο να καταβροχθίσει 2.000 μπύρες σε 200 ημέρες και τώρα προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει στους ακολούθους του ότι δεν είναι αλκοολικός.

Ένας Βρετανός που λατρεύει την μπύρα κατάφερε να πιει 2.000 μπύρες σε μόλις 200 ημέρες, τελειώνοντας το τελευταίο ποτήρι στις 20 Οκτωβρίου. Εδώ και μήνες, εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες παρακολουθούσαν τον Jon να πετυχαίνει το απίθανο και κάπως επικίνδυνο εγχείρημα του.

Λόγω της αφοσίωσής του σε αυτή την πρόκληση, ο Jon παραιτήθηκε από τη δουλειά του, αφού άρχισε να βγάζει χρήματα το TikTok.

Ο δημόσιος υπάλληλος που μετατράπηκε σε διάσημο TikToker θέτει τώρα ως νέο στόχο του να αποδείξει στους οπαδούς του ότι «δεν είναι αλκοολικός».

Μιλώντας λεπτομερώς για το πώς παρέμεινε νηφάλιος κατά τη διάρκεια της περίεργης πρόκλησης, δήλωσε στην Daily Star: «Έχω αρχίσει να πηγαίνω παντού με τα πόδια. Πηγαίνω με τα πόδια στην εκκλησία μου και μετά επιστρέφω με τα πόδια. Αυτό το κάνω κάθε μέρα. Άρχισα να κάνω πιο εντατικά γυμναστική. Μετά τη γυμναστική, η αντοχή σου στο αλκοόλ αυξάνεται. Τώρα χρειάζομαι περίπου 15 μπύρες για να μεθύσω».

«Για μια εβδομάδα δεν θα πιώ τίποτα για να αποδείξω στους ανθρώπους που με κρίνουν ότι κάνουν λάθος», είπε ο Jon για τα σχέδιά του τώρα. Εκτιμά ότι «δεν υπάρχει πιθανότητα» να εμφανιστούν συμπτώματα στέρησης.

gazzeta.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ