ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Κίνα: Streamer πέθανε αφού 'κατέβασε' τέσσερα μπουκάλια αλκοόλ σε ζωντανή μετάδοση

0

Ένας Κινέζος streamer ονόματι "Sanqiange" πέθανε αφότου ήπιε μονοκοπανιά τέσσερα μπουκάλια αλκοόλ κατά τη διάρκεια ενός livestream που έκανε. Ο Sanqiange συμμετείχε σε ένα challenge που είχε γίνει viral στην Κίνα, μόνο που αποδείχθηκε θανατηφόρο για τον ίδιο και αποτελεί το νεότερο θύμα αυτού του challenge κατανάλωσης αλκοόλ .

Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων, όλα συνέβησαν στις 16 Μαίου όταν ο εν λόγω streamer και influencer ξεκίνησε το livestream του στις 11 το πρωί τοπική ώρα όπου άρχισε να πίνει ταχύτατα τέσσερα μπουκάλια με "baijiu" που θεωρείται ως την κινέζικη βότκα. Στα κινεζικά social media αλλά και το Twitter κυκλοφορεί ένα σημείο του livestream του, όπου φαίνεται να "κατεβάζει" το ένα μπουκάλι μετά το άλλο χωρίς να σταματάει, ενώ στο stream του βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή πάνω από 100 άτομα.

Την επόμενη ημέρα -αφού δεν είχε δώσει σημάδια ζωής- οι φίλοι του Sanquiange τον βρήκαν αναίσθητο με το κεφάλι πάνω στο γραφείο του σπιτιού του. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους γιατρούς. Το Shangyou News μεταφέρει ότι ο Sanquiange ήταν αρκετά γνωστός στην Κίνα για τα streams του όπου έκανε διάφορα drinking challenges με άλλους streamers, όπου όποιος κατανάλωνε περισσότερο αλκοόλ νικούσε.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ