ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Μητσικώστας: Όταν ο «Ανδρουλάκης» ανακοίνωσε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στον «Παπανδρέου»

0

Ο Γιώργος Μητσικώστας ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά σε έναν φανταστικό διάλογο μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Οι «δύο ηγέτες» -που υποδύεται ο ίδιος ο Γιώργος Μητσικώστας στη νέα εκπομπή του στο Action 24- εμφανίζονται να συνομιλούν σε ένα υποτιθέμενο διάλογο σχολιάζοντας την επίδοση του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, όπου το κόμμα έλαβε ποσοστό 11,46%.

Ο «Ανδρέας Παπανδρέου» περίμενε ένα ποσοστό της τάξης του 70% και έτσι όταν άκουσε από τον «Νίκο Ανδρουλάκη» το 11% σχολίασε: «Πανηγύριζες το 11%, βρε άτιμε; Γι' αυτό έτριζαν τα κόκαλά μου την Κυριακή το βράδυ και εγώ νόμιζα ότι πλευριτώθηκα επειδή είχε αφήσει ανοιχτά τα παράθυρα ο Τσοβόλας».

«Δεν είναι καλό νούμερο το 11;», ρώτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τον Ανδρέα Παπανδρέου να απαντά: «Για λιπαρά σε γιαούρτι μετά το βραδινό στιφάδο, ναι, για το ΠΑΣΟΚ, όχι».

«11% θα έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου αν κατέβαζε ψηφοδέλτιο μόνο στο Άνω Κουφονήσι», συνέχισε ο Μητσικώστας υποδυόμενος τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Μόνο κάποιος που άλλαξε αλυσίδα εν κινήσει στο ποδήλατο θα μπορούσε να πανηγυρίζει τρίτη θέση και 11%», συνέχισε ο Ανδρέας Παπανδρέου, κάνοντας σαφή αναφορά στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και γιο του, Γιώργο Παπανδρέου.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

iefimerida.gr

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ