ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Ουκρανία: Η αδιανόητη γκάφα Ρώσου οδηγού τανκ – Viral γιατί χτύπησε με κανόνι πέντε συμπατριώτες του

0

Πέντε συμπατριώτες του τραυμάτισε Ρώσος οδηγός τανκ κατά λάθος. Ο λάθος χειρισμός του στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία έκανε τον γύρο του κόσμου με το ουκρανικό υπουργείο άμυνας να κυκλοφορεί το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο, επιδιδόμενο σε σχόλια χλεύης.

Στα τέλη του μήνα συμπληρώνεται ένα χρόνος από την εισβολή της Ρωσίας και, όσο το Κίεβο ετοιμάζεται να παραλάβει από την Ευρώπη Leopard, η Μόσχα φέρεται, σύμφωνα με τα επικρατέστερα σενάρια, να προωθεί νέο χτύπημα.

Η γκάφα του Ρώσου χειριστή συνέβη καθώς αυτός δεν πρόλαβε να στρέψει έγκαιρα τον πυργίσκο του άρματος μάχης, με αποτέλεσμα το κανόνι να χτυπήσει πάνω σε άλλο τεθωρακισμένο, στο οποίο βρίσκονταν στρατιώτες. Το βίντεο αναπαρήγαγε η βρετανική Sun και σε αυτό έχει καταγραφεί ακριβώς η στιγμή του χτυπήματος των πέντε στρατιωτών από το κανόνι. Οι Ρώσοι κατάφεραν να σωθούν, με τον έναν από αυτούς να πέφτει στο έδαφος, όπου και έμεινε για λίγο διάστημα, πριν σηκωθεί και απομακρυνθεί.

«Η μεγαλύτερη απειλή για το ρωσικό πεζικό, τα πληρώματα»

Το βίντεο ανάρτησε στο Twitter και το ουκρανικό υπουργείο άμυνας, σημειώνοντας: «η μεγαλύτερη απειλή για το μηχανοκίνητο ρωσικό πεζικό είναι τα μηχανοκίνητα πληρώματα ρωσικών τανκς». Σε μόλις πέντε ημέρες, το βίντεο έχει καταγράψει πάνω από ενάμισι εκατομμύριο views.

Το ουκρανικό υπουργείο και πριν ένα μήνα είχε αναρτήσει βίντεο στο οποίο ρωσικό τεθωρακισμένο πέφτει από ένα τρένο. «Οχι ότι παραπονούμαστε, αλλά στο μέλλον ζητάμε από τους Ρώσους να είναι πιο προσεκτικοί όταν ξεφορτώνουν στρατιωτικό εξοπλισμό», είχε σχολιάσει τότε.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ