ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Η Hyundai κάνει το παρκάρισμα παιχνιδάκι από το 2025

0

Η Hyundai παρουσίασε για πρώτη φορά την e-Corner τεχνολογία της στην CES του 2018 και τώρα η τεχνολογία αυτή φαίνεται πως είναι έτοιμη να ενσωματωθεί σε αυτοκίνητα παραγωγής. Όπως βλέπετε και στο video παρακάτω, το e-Corner επιτρέπει στους τροχούς του οχήματος να γυρνούν κατά 90 μοίρες, κάτι που είναι αδύνατον φυσικά σε οχήματα με παραδοσιακό σύστημα αναρτήσεων.

Το αποτέλεσμα είναι το όχημα να εκτελεί μανούβρες που είναι αδύνατες για άλλα οχήματα. Στο παράλληλο παρκάρισμα το “περπάτημα του καβουριού” θα μπορεί να βάλει με ευκολία το όχημα ακόμα και στο πιο στενό χώρο παρκαρίσματος χωρίς δυσκολία.

Επιπλέον, το όχημα θα μπορεί να κινηθεί διαγώνια ή να κάνει περιστροφή επί τόπου. Η e-Corner τεχνολογία αναμένεται να έρθει στα πρώτα αυτοκίνητα παραγωγής της Hyundai το 2025. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως το τμήμα που ανέπτυξε την τεχνολογία είναι η Hyundai Mobis, μία θυγατρική εταιρία η οποία παράγει εξαρτήματα και για άλλες εταιρίες, οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε αυτό το σύστημα και σε άλλες μάρκες αυτοκινήτων.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ