ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Μια μοναδική δίποδη αλεπού βρέθηκε στη Βρετανία - «Είναι το πιο περίεργο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου»

0

Μια μοναδική και σπάνια δίποδη αλεπού βρέθηκε σε μια αυλή σπιτιού στη Βρετανία, με το ζευγάρι να την καταγράφει με την κάμερά του και το βίντεο να έχει γίνει viral.

Η Τζέιν Κάρτερ δήλωσε στο CNN ότι εντόπισε το μοναδικό ζώο, το οποίο αποκάλεσε το «πιο παράξενο πράγμα που έχει δει στη ζωή της», στον κήπο της στο Ίλκστον του Ντέρμπισαϊρ και αμέσως κάλεσε τον σύζυγό της Φιλ να βγει με την κάμερα.

«Σηκώθηκε στα μπροστινά της πόδια και δεν πίστευα στα μάτια μου», είπε η Κάρτερ. «Ήταν πραγματικά τόσο φανταστικό», σημείωσε η ίδια.

Παρατήρησε ότι η αλεπού φαινόταν να πεινάει, οπότε άνοιξε μια κονσέρβα με κρέας και πέταξε κομμάτια στο γκαζόν. Το άγριο ζώο άρπαξε ένα κομμάτι και έφυγε τρέχοντας.

Η αλεπού δεν έφερε σημάδια από τραυματισμό και μάλλον έτσι ζει όλη της τη ζωή.

Ο ειδικός σε θέματα άγριας ζωής Μάικ Ντίλτζερ δήλωσε στο BBC Radio Derby πως «νομίζω ότι πρόκειται για μια γενετική ανωμαλία ή διαταραχή - άρα μάλλον είναι έτσι από τη γέννησή της».

«Ο λόγος που το πιστεύω αυτό είναι επειδή είναι τόσο επιδέξια», συνέχισε. «Η αυτοκυριαρχία, η ισορροπία και ο έλεγχός της είναι εκπληκτικοί».

Η αλεπού φαίνεται πως είναι υγιείς και χρησιμοποιεί άνετα τα δύο της πόδια.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ