ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Η τρομακτική στιγμή που λιοντάρι επιτίθεται σε θηριοδαμαστή στη Ρωσία - Σώθηκε την τελευταία στιγμή

0

Επίθεση από λιοντάρι δέχτηκε θηριοδαμαστής στη Ρωσία, ο οποίος,  σώθηκε την τελευταία στιγμή. Το αιχμάλωτο αιλουροειδές όρμησε προς τον 42χρονο άνδρα, κατά τη διάρκεια παράστασης σε τσίρκο.
 
Γιατί του αξίζει! Θαλάσσιος ίππος... αράζει σε λιμάνι και άλλαξαν τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς για να μην τον τρομάξουν

Το βίντεο από την επίθεση του ζώου στον θηριοδαμαστή έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ, τη ζωή του άνδρα έσωσε η άμεση παρέμβαση της γυναίκας του η οποία βρισκόταν στον χώρο της παράστασης και με γρήγορες κινήσεις απομάκρυνε το φυλακισμένο ζώο.

Ο 42χρονος τραυματίστηκε στην πλάτη από την επίθεση του λιονταριού. Σύμφωνα με τη Daily Mail κατά τη διάρκεια της παράστασης δύο αρσενικά λιοντάρια άρχισαν να επιτίθενται το ένα στο άλλο. Ο θηριοδαμαστής προσπάθησε να χωρίσει τα δύο ζώα με ένα τρίτο λιοντάρι να τού επιτίθεται και να τον δαγκώνει.
Απομάκρυναν τα λιοντάρια με «κανόνια» νερού και κροτίδες

Στη σκηνή, αμέσως μετά τη γυναίκα του 42χρονου, βρέθηκαν εργαζόμενοι του τσίρκου, οι οποίοι απομάκρυναν τα λιοντάρια με «κανόνια» νερού και κροτίδες. Ο θηριοδαμαστής και η γυναίκα του ολοκλήρωσαν το νούμερό τους μετά το περιστατικό.

ethnos.gr

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ